Connect with us
Cum va fi vremea in intervalul 13-14 august 2016. Prognoza meteo pentru weekend, in toate regiunile Romaniei. Vremea la mare si la munte.

Vremea

Vremea 13-14 august 2016. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se amelioreaza in acest weekend, anunta meteorologii. Desi temperaturile vor fi mai scazute decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, precipitatii vor disparea treptat, iar cerul va fi din nou senin.

Vremea sambata, 13 august 2016

In prima parte a zilei, cerul va fi variabil si sunt posibile innorari la munte si in zona de sud a tarii. Precipitatiile se vor semnala, insa, doar pe arii izolate. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata pe crestele montanesi partea de est a tarii. Maximele vor fi cuprinse intre 20 de grade Celsius ( in zona depresionara) si 27 de grade in Lunca Dunarii

La Bucuresti, vremea va fi mai racoroasa decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, cu toate ca temperaturile vor fi in crestere fata de ziua de vineri. Termometrele vor indica maxim 26 de grade, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab, pana la moderat.

La munte, vremea va fi mai frumoasa decat in ziua de vineri, cu cer variabil si o temperatura mai crescuta. Doar izolat si trecator sunt posibile ploi slabe, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Maximele se vor situa in jurul valorilor de 19-21 de grade.

La mare, vremea va fi racoroasa, iar cerul va fi variabil si se va insenina spre noapte. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in cursul zilei. Maximele nu vor depasi 26 de grade.

Vremea duminica, 14 august 2016

Vremea va fi predominant frumoasa, iar temperaturile sunt in crestere si se vor apropia de valorile normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar in zona montana sunt conditii de innorari si, izolat, de ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime se vor situa intre 23 de grade, in depresiuni, si 30 de grade in Oltenia.

La Bucuresti, valorile termice sunt in crestere. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Termometrele vor indica maximum 28 de grade Celsius.

La munte, vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul va fi mai mult senin. Sunt posibile innorari in masivele nordice si ploi slabe insotite de descarcari electrice. Maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade.

La mare, temperaturile vor fi in crestere si se anunta timp frumos, cu cer senin. Vantul va sufla slab, pana la moderat, iar maxima va fi situata in jurul a 27 de grade.

Saptamana viitoare va debuta cu vreme frumoasa, devenind treptat calduroasa in campie si la podis.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top