Connect with us
Pentru al doilea weekend consecutiv ,, Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc.

Știri

5 motive pentru care merita sa vezi filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii

RECENZIE Batman vs Superman: Zorii Dreptatii || Am fost la avanpremiera Batman vs Superman: Zorii Dreptatii, iar asta este recenzia noastra pentru filmul care transforma total perceptia despre supereroi.

Filmul prezinta pe scurt povestea din spatele lui Bruce Wayne/Batman (Ben Afleck), cel care a ramas orfan la varsta frageda, dupa ce si-a vazut parintii ucisi. Sunt prezentati ambii eroi, Superman si Batman, in perspective opuse si diferentele dintre ei sunt clare, chiar si ca oameni simpli, nu ca eroi: unul dintre ei e un reporter prea visator si crede ca poate aduce binele in lume, celalalt, un milionar usor arogant care e convins ca totul se cumpara.

In timp ce Superman (Henry Cavill) reuseste sa isi pastreze „aura” de baiat bun curata, in ciuda incercarilor sistemului de a-l face sa para un personaj negativ, Batman chiar devine un anti-erou care, in multe ipostaze e mai mult liliac decat om.

Lex Luthor Jr. (Jesse Eisenberg) este personajul negativ, sociopat, inteligent, genial. Filmul prezinta un plan detaliat si perfect care reuseste sa ii intoarca pe Batman si Superman unul impotriva celuilalt, cei doi ducand o lupta epica, la un moment dat.

Actiunea este prezenta la tot pasul: in cosmarul lui Batman, in lupte si explozii, cu efecte speciale de senzatie. O poveste care te tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit!

Este demn de mentionat faptul ca filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii pregateste terenul pentru filmul „Liga Dreptatii”.

Chiar daca nu esti un pasionat al genului sau daca nu stii toate detaliile despre povestea lui Superman si a lui Batman, noul film care ii prezinta pe cei doi eroi merita sa fie vizionat din doar 5 motive:

1. Povestea

Mai stii basmele cu Harap Alb? Binele invinge raul, ziua lupta cu noaptea, intunericul se bate cu lumina? Ei bine, cam asa este si in filmul Batman vs Superman, doar ca binele se lupta cu… binele. Da, veti vedea o batalie monumentala intre Batman si Superman, dar nu din motivul pe care l-ai putea crede: pentru titlul eroului suprem. Nu, nu! Povestea din spatele acestui film este mai complexa decat te-ai astepta. Vei vedea dragoste, umor, actiune, strategie, cam tot ce iti poti dori. Unde mai pui ca dureaza 153 de minute, deci e clar ca are o actiune foarte complexa.

Citeste si: ZMEURA de AUR 2016: Care sunt cele mai proaste filme si cei mai slabi actori. Lista nominalizarilor

Vezi si: 10 filme superbe pe care fiecare femeie trebuie sa le vada singura

2. Efectele speciale

Cum sa vezi Batmobilul sau puterile supraomenesti ale lui Superman, daca nu cu ajutorul unor super-efecte speciale! Mai ales daca optezi pentru varianta 3D a filmului, vei avea ocazia de a vedea toate detaliile din batalia epica dintre cei doi.

3. Cei doi actori masculini: Ben Affleck si Henry Cavill

Ce este un film bun fara actori de calitate? Ei bine, cei doi interpreti ai rolurilor principale te vor face sa savurezi fiecare secunda din Batman vs Superman. Ben Affleck reuseste un rol interesant, la limita dintre bine si rau, dintre erou si infractor. O sa iti placa de el cu siguranta! Henry Cavill este, de asemenea, un Superman care duce o lupta interioara pentru a decide daca omenirea MERITA salvata. Bonus: Jesse Eisenberg (poate il stii din filmul „Facebook” sau „Now you see me”) are un rol genial in pielea lui Lex Luthor.

4. Gal Gadot – Femeia Fantastica

Daca tot am spus de personajele masculine, merita sa mentionam si actrita care interpreteaza rolul Femeii Fantastice. Gal Gadot este sclipitoare in acest rol, caci reuseste sa fie neinfricata si sa arate bine in acelasi timp. Barbatii vor aprecia cu siguranta!

5. FINALUL

Daca celelalte puncte nu te-au convins sa mergi la Batman vs Superman, afla ca finalul a fost surprinzator. Si nu te gandi la lucruri banale: binele invinge raul, Batman si Superman lupta impreuna… Nu, nu! Gandeste-te doar ca intotdeauna pentru a face bine, trebuie sa faci sacrificii.

Cine si ce sacrifica, vei vedea cu ochii tai! Vizionare placuta!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top