Connect with us
Cele mai tari 15 hituri romanesti de vara, dupa Revolutie

Știri

Cele mai tari 15 hituri romanesti de vara, dupa Revolutie

E vara afara, e soare afara… Suna cunoscut? Versuri nemuritoare, melodie la fel. Autorii: trupa Genius, cu super hitul „Vara”, care a devenit viral intr-o vreme cand nu exista Facebook si cand Internetul nu era prezent in multe case din Romania. Anii au trecut, dar melancolia acelor vremuri a ramas. Muzica s-a schimbat mult de atunci si multe dintre trupele care starneau delirul la concerte s-au destramat.

Ceea ce a ramas in urma lor este muzica aceea cu un sound atat specific acelor ani. Si, ca o curiozitate, desi lansate la cativa ani dupa Revolutie, unele melodii au chiar 4.000.000 de vizualizari pe YouTube, semn ca impactul pe care l-au generat in momentul lansarii a fost unul pe masura. Desigur, in acest top mai puteau fi incluse multe formatii care au lansat si alte hituri memorabile dupa anii 1990, dar din considerente tehnice, mentionarea lor va fi facuta doar in scris.

Citeste si: Inna la Vocea Romaniei Junior. Afla ultimele detalii ale mutarii de la PRO TV

ABBA s-a reunit dupa trei decenii. MELODIA CANTATA la revenire si VIDEO

Spre exemplu, trupele MB&C, T SHORT, Exotic, Sing Sing BB, Demmo, Class, Gaz pe foc, Angel, Andre sau HI-Q, sunt doar cateva dintre numele care au scris istorie in muzica romaneasca dupa anii 1990. In prezent, unii dintre acesti artisti inca mai activeaza in domeniu, dar altii au apucat-o pe alte drumuri si s-au reorientat, semn ca showbiz-ul nu a fost chiar cel mai bun loc pentru ei.

Au ramas in urma lor melodii care au dominat topurile pentru o vara si povesti de viata in jurul carora s-au creat si au ramas amintiri frumoase. Serile cand discotecile erau dominate de aceste hituri de vara sunt unele dintre ele. Videoclipurile in acei ani erau in faza de pionierat si nu se investeau prea multi bani in productia lor, dar cine se uita la acest aspect atunci? Tot ce conta era ritmul. Si versurile cat mai simple si usor de memorat erau o alta marca a acelor hituri. Ce vremuri!

\\

\

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top