Connect with us
Semne ca NU vrea o relatie serioasa

Știri

Semne ca NU vrea o relatie serioasa

Cele mai importante semne ca NU vrea o relatie apar din primele secunde in care va cunoasteti. Te ghidam si iti oferim cateva detalii pretioase pentru a-ti da seama daca merita sa speri la ceva frumos si durabil alaturi de barbatul pe care ai pus ochii.

Semne ca NU vrea o relatie. Dar ce vrea?

1. NU FOLOSESTE CUVANTUL „RELATIE” NICIODATA IN DISCUTIILE VOASTRE

Barbatul care nu vrea o relatie va purta discutii la un nivel individualist. Niciodata nu va spune „noi”, ci „eu”, „tu”. Acesta este, probabil, cel mai important semn ca pentru el esti o simpla aventura si ca nu trebuie sa mai tragi pentru ca nu vei reusi decat sa il indepartezi de tine. Un barbat care simte ca e pregatit sau vrea o relatie foloseste plurarul cand sta langa partenera lui.

2. NU TE SUNA CAND ITI PROMITE

Ti-a spus ca te suna dupa ce termini munca si tot astepti pana cand vezi ca se face tarziu. Primul gand pe care il ai este sa il intrebi ce face, apoi te mahneste sa vezi ca doar tu ii scrii. Daca nu te cauta in afara partidelor de sex si nu este curios de ce ti se intampla de-a lungul unei zile, nu e un baiat de casa. Uita de o relatie cu un astfel de barbat!

Cele mai ascunse ganduri sexuale ale femeilor

3 fantezii sexuale care distrug o relatie

3. ESTE AFECTUOS CU TINE DOAR CAND FACETI SEX

Imbratisarile, sarutarile si cuvintele duioase lipsesc cu desavarsire in afara dormitorului? Inseamna ca esti buna doar pentru sex in ochii lui. Nu te poate vedea mai mult decat o partenera sexuala si nu are rost sa te straduiesti sa ii demonstrezi ca se insala. Lasa-l! Se va lovi singur de prag la un moment dat si isi va da seama cat de importante sunt acele gesturi de afectiune dupa care tu tanjeai.

Vezi care sunt celelalte semne in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top