Connect with us
Trucuri de agatat chiar si cea mai complicata femeie, de la oamenii de stiinta

Știri

Trucuri de agatat chiar si cea mai complicata femeie, de la oamenii de stiinta

Complicate mai sunt femeile, spun des barbatii. Oamenii de stiinta le vin in ajutor cu cateva trucuri de agatat deloc de neglijat.

Cei mai multi dintre barbati vor sa aiba parte de sex din prima seara. Agatatul e mai greu mai ales atunci cand nu te duce capul si comiti boacane din prima. Cercetatorii de la Universitatea din Norringham au realizat un studiu in anul 2008 din care reies cateva particularitati cand vine vorba de agatat.

Studiul sustine ca cea mai importanta calitate pentru o femeie, atunci cand se uita la un barbat, este altruismul. Cercetatorii sustin ca 80% dintre femeile chestionate, de diferite varste, au apreciat barbatii saritori, calmi si zambitori, spre deosebire de 20% care prefera barbatii mai duri, genul ‘smecherasilor’ de cartier.

Numerologie si sex: Cum esti la pat, in functie de cifra destinului

Patru sfaturi pentru femei, pentru un orgasm de senzatie

3 trucuri de agatat care dau randament. Barbati, luati si notati:

1. Ajuta o femeie aflata in dificultate. Atunci cand o femeie nu stie sa deschida o usa sau pare a fi pierduta in spatiu, ajutorul pe care il poti oferi poate fi un prim pas spre cunoasterea reciproca. Femeile sunt foarte receptive la interesul sexului opus in a le oferi o mana de ajutor.

2. Spune ce simti, exact asa cum te simti. Nu invata texte pentru a cuceri o femeie, nu ii spune cat de fericit esti ca ai cunoscut-o. Renunta la copilariile pe care le practicai altadata pentru ca femeile vor langa ele parteneri sinceri. Spune-i exact cum o vezi si care sunt intentiile tale reale. Chiar daca vei fi refuzat, va aprecia onestitatea ta, deschiderea de care dai dovada. E greu sa iti spuna nu unei iesiri daca esti sincer cu ea.

3. Ofera-i un cadou personalizat. Creeaza ceva cu propriile tale maini. Tine minte un detaliu pe care ti-l spune ca sa vada ca nu ai retinut doar numele si varsta. Aceste lucruri mici conteaza foarte mult in relatiile bine sudate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top