Connect with us
Acest om a plantat flori timp de doi ani pentru sotia depresiva

Stil

Acest om a plantat flori timp de doi ani pentru sotia depresiva

Cel mai impresionant gest. Un sot a plantat timp de doi ani flori pentru sotia depresiva, in gradina casei. Cu ajutorul iubirii barbatului, femeia a reusit sa se vindece de depresie. Gestul sotului a facut inconjurul planetei iar gradina lor este vizitata de persoane din intreaga lume.

Un japonez a demonstrat ca dragostea nu are limite. Pentru a-si vedea sotia zambind din nou, aflata intr-o depresie crunta, barbatul a plantat flori timp de doi ani pentru a ii oferi cea mai frumoasa gradina. Gestul acestui barbat a facut inconjurul planetei iar persoane din lumea intreaga vin sa se plimbe prin gospodaria celor doi soti.

Domnul si doamna Kuroki traiau fericiti in micuta lor ferma din Japonia. Intr-o zi, din cauza unui accident neasteptat, femeia si-a pierdut vederea la ambii ochi. Lovitura a fost mult prea grea pentru doamna Kuroki, care a picat intr-o depresie adanca si s-a izolat de restul lumii.

Sotul japonez a cautat o multime de modalitati sa o faca pe sotia lui sa zambeasca din nou. De fiecare data, insa, se lovea de aceeasi problema: ea nu mai dorea sa iasa din casa. Atunci i-a venit ideea. Domnul Kiroki s-a hotarat sa planteze flori pentru sotia depresiva, in toata ferma lor. Chiar daca nu le putea vedea, japonezul spera ca parfumul florilor sa o faca pe sotia lui sa se plimbe prin gradina.

Timp de doi ani, japonezul a plantat flori in toata ferma

CITESTE SI: Gestul emotionant al unui sofer de autobuz, care a facut inconjurul lumii: „A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am vazut!”

CITESTE SI: O femeie care a murit de cancer a lasat o scrisoare pentru sotul sau si fiica sa: „Exista iubire adevarata si suflete pereche!”


Dupa doi ani, minunea s-a intamplat. Parfumul miilor de flori au facut-o pe doamna Kuroki sa iasa din casa. De atunci, femeia este ajutata de sotul sau iubitor sa se plimbe in fiecare zi prin minunata gradina. Si, cel mai important, doamna Kuroki zambeste din nou.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top