Connect with us

Sport

Apare noul RAPID? Planul pentru renasterea clubului din Giulesti

Rapid se afla in faliment si a fost exclus din Liga 1. Clubul giulestean a ramas fara jucatori si staff tehnic si inregistreaza datorii de circa 4.5 milioane de euro.

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece contestatia la decizia de faliment pe data de 24 august, iar patronul Valerii Moraru a anuntat ca va da LPF in judecata pentru decizia de excludere din Liga 1.

La momentul actual, viitorul clubului alb-visiniu este dominat de incertitudine, iar suporterii giulesteni se tem ca vor ramane fara clubul pe care il iubesc.

Citeste si: Decizie finala: Rapid nu poate juca in Liga 1. Ce se va intampla cu clubul

In lumina acestor evenimente, presedintele CS Rapid, Valentina Caciureac, a hotarat sa puna initiativele unui nou club de fotbal, care ar urma sa poarte numele Rapid Miscarea Feroviara, sa porneasca din Liga a V a si sa detina palmaresul din  1923 pana in 1994. Noul proiect ar urma sa aiba sustinerea Ministerului de Transporturi si a Clubului Aristocratic Rapid, finantarea urmand sa fie asigurata de sponsori si de incasarile din bilete si din vanzarile de produse cu insemnele clubului.

„Au venit la noi, dupa pronuntarea falimentului, atat de la Clubul Aristocrat Rapid, cat si unul dintre suporterii care aveau actiuni. Am discutat cu ei. Eu va spun sincer ca, de cand s-a ajuns in situatia asta, n-am mai avut liniste. Va promit ca vom gasi o solutie, nu putem lasa Rapidul sa moara asa!”, a marturisit Valentina Caciureac pentru Prosport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top