Connect with us
Astra se dueleaza cu Austria Viena, in primul meci jucat de giurgiuveni in Europa League. Vezi aici scorul live al partidei de joi seara.

Sport

Astra – Austria Viena: SCOR FINAL 2-3

Astra Austria Viena Scor Live

Update ora 21:52: Meciul s-a încheiat cu scorul final de 2-3 pentru Austria Viena.

Update minutul 90: Meciul a fost prelungit cu 3 minute.

Update minutul 80: Cartonaş roşu! Lukas Rotpuller (Austria Wien) este eliminat de către arbitru.

Update minutul 73: Săpunaru aduce scorul la 3-2.

Update minutul 59: Echipa Austria Viena conduce Astra Giurgiu cu scorul de 3-1 prin golul marcat de Grunwald, în minutul 59.

Update minutul 46: Arbitrul fluieră începutul reprizei a doua. Schimbare la pauză. Florin Lovin (FC Astra) este înlocuit de Viorel Nicoara.

Update : Final de primă repriză în meciul de azi. Pauză.

Update minutul 45: Junior Maranhao (FC Astra) primește un cartonaş galben.

Update minutul 33: Constantin Budescu (FC Astra) este avertizat. El pune adversarul pe pământ. Austria Viena câştigă o lovitură liberă. Scorul este de 1-2 pentru Austria Viena.

Update minutul 29: Cristian Sapunaru (FC Astra) joacă dur, iar arbitrul fluieră pentru fault.

Update minutul 19: Alibec reușește să egaleze. Scorul este 1-1

Update minutul 16: Scor 0-1 pentru Austria Viena. Raphael Holzhauser (Austria Wien) înscrie de la punctul cu var cu un şut trimis foarte apropare de bara dreaptă.

Update minutul 5: Austria Viena ratează prima mare ocazie a meciului. Tarkan Serbest (Austria Wien) preia o pasă la marginea careului și trimite un şut care este blocat briliant de un fundaş.

Update 20:00: Meciul a început în direct la Dolce Sport. În tribune se află aproximativ 3.000 de spectatori, dintre care 100 de fani austrieci.

Astra Giurgiu debuteaza in aceasta seara in Europa League contra echipei Austria Viena. Meciul se disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, dupa ce UEFA nu a dat acceptul giurgiuvenilor sa joace pe stadionul Marin Anastasovici. Se pare ca oficialii forului european au fost nemultumiti de calitatea gazonului.

Campioana Romaniei a mai infruntat o singura data o echipa austriaca. In sezonul 2014-2015, Astra pierdea ambele meciuri din Europa League contra lui FC Salzburg, scor 1-5 si 1-2.

Marius Sumudica, tehnicianul Astrei, spera intr-un rezultat pozitiv si spune ca nu este o mare diferenta intre cele doua echipe.

„Este primul joc din aceasta grupa pe care eu o consider una destul de echilibrata. Din pacate, il jucam pe Arena Nationala, desi noi ne-am fi dorit sa il jucam la Giurgiu. Se poate intampla orice maine, am urmărit adversarii si cred ca sunt de acelasi nivel cu noi. Nu exista o mare diferenta. De aceea trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca fiecare punct conteaza in aceasta grupa in care eu consider ca avem chiar sanse de a ne califica mai departe. Conteaza foarte mult si banii din Europa League, pentru ca fiecare punct am inteles ca aduce in jur de 120.000 de euro. Ceea ce pentru noi e vital. Trebuie sa facem rost de bani pentru a avea liniste in sanul echipei”, a spus tehnicianul.

Astra Austria Viena Scor Live. Echipe probabile de start

Astra:Lung – Sapunaru, Geraldo, Fabricio, Morais – Takayuki, Lovin – Boudjemaa, Budescu, Teixeira – Alibec

Austria Viena: Hadzikic – S. Larsen, Routpuller, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto, Grunwald, Pires – Friesenbichler

Meciul este arbitrat de centralul suedez Andreas Ekberg. Acesta va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Frederik Nilsson si Mehmet Culum.

Astra Giurgiu – Austria Viena se disputa joi, de la ora 20.00. Partida este televizata de DolceSport. Huff.ro va va tine la curent cu scorul live al partidei.

Tot in aceasta seara, Steaua o infrunta pe Osmanlispor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top