Connect with us
Finala Steaua - Concordia Chiajna din Cupa Ligii ar putea fi amanata, dupa ce ilfovenii au ramas blocati in Turcia, ca urmare a tentativei de lovitura de stat.

Sport

Cupa Ligii. Finala Steaua – Concordia Chiajna ar putea fi AMANATA

Cupa Ligii. Finala dintre Steaua si Concordia Chiajna, programata sa se dispute maine, 17 iulie, de la ora 20.00 pe Arena Nationala din Capitala este in pericol de a fi amanata.

Ilfovenii urmau sa se intoarca noaptea trecuta din Turcia, dupa un cantonament, insa tentativa de lovitura de stat le-a dat planurile peste cap. Jucatorii si staff-ul Concordiei Chiajna au ramas blocati pe aeroportul Ataturk.

„In momentul de fata nu stim nimic sigur, am stat de vorba, prin telefon, cu conducerea clubului pentru a gasi o solutie. Trebuia sa avem avion la 10:40 spre Bucuresti, insa aeroportul este inchis. Conducerea a trimis un autocar sa vina la granita dintre Turcia si Bulgaria, dar, din cate stiu, granitele sunt inchise in acest moment. Deci, am avea si varianta autocarului, desi va dati ca ne-ar nemultumi pe deplin. Ar fi culmea sa facem 12 ore si sa avem programul dat peste cap din cauza acestor probleme”, a spus Emil Sandoi, pentru Mediafax.

In caz ca echipa nu ajunge la timp, ilfovenii au spus ca vor solicita amanarea finalei. Pana acum, nici LPF si nici FRF nu au oferit un punct oficial de vedere fata de aceasta situatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top