Connect with us
FC Zurich - Steaua, scor live, în Europa League, joi, 3 noiembrie, de la ora 22.05. Echipa Stelei își joacă ultima șansă de calificare în șaisprezecimi.

Sport

FC Zurich – Steaua Scor FINAL 0-0 VIDEO REZUMAT

FC Zurich Steaua Scor final 0-0.

UPDATE: Steaua a remizat în deplasare cu Zurich, scor 0-0. În urma acestui rezultat, șansele Stelei la primăvara europeană scad simțitor. Osmanlispor a învins-o pe Villareal cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Rusescu.

Osmanlispor este prima în grupa L, cu șapte puncte. Villareal și Zurich au câte cinci puncte, iar Steaua este ultima, cu trei puncte.

Rezumat Zurich – Steaua, scor final 0-0

Update, ora 23.53: Trei minute de prelungiri arătate de la margine.

Update, ora 23.51: Rodriguez trage de la 18 metri. Niță prinde fără probleme.

Update, ora 23.46: Ultima schimbare la Steaua: Tudorie a intrat în locul lui Muniru. Mutare ofensivă a lui Reghecampf, în minutul 85.

Update, ora 23.38: Raul Rusescu, intrat de două minute la Osmanlispor, îi aduce pe turci în avantaj în partida cu Villareal.

Update, ora 23.37: Ultima schimbare la elvețieni: Schonbachler l-a înlocuit pe Buff.

Update 23.34: A iesit Golubovic, a intrat Achim. Este minutul 71, iar scorul rămâne alb. Repriza a doua a fost una săracă în faze de poartă până acum.

Update, ora 23.33: Kecoevic vede cartonașul galben.

Update, ora 23.27: Schimbare la Zurich. A ieșit Winter, a intrat Moussa Kone.

Update, ora 23.25: Reghecampf face prima schimbare: Iese Bourceanu, intră Aganovic. Minutul 63.

Update, ora 23.20: Niță are probleme la un corner al elvețienilor, dar Steaua scapă cu fața curață. Scorul este 0-0 în minutul 57.

Update, ora 23.15: Muniru vede cartonașul galben, după un fault.

Update, ora 23.14: Sarr încearcă un nou șut de la 20 de metri, mingea trece pe lângă poartă.

Update, ora 23.13: În celălalt meci din grupă, Villareal a reușit să o egaleze pe Osmanlispor. Scorul este 1-1.

Update, ora 23.12: Portarul Vanins aproape de o gafă uriașă! Goalkeeper-ul greșește o degajare, dar reușește să rețină în fața lui Adi Popa.

Update, ora 23.09: Zurich pare să fi început meciul mai bine. Sarr trimite un șut de la distanță, mult peste poarta lui Niță.

Update, ora 23.05: A început repriza a doua. Nu s-a efectuat nicio schimbare la pauză.

UPDATE, ora 22.52: FC Zurich – Steaua, scor la pauză 0-0.

Update, ora 22.50: Corner Steaua în ultimul minut.

UPDATE, ora 22.45: OCAZIE ZURICH. Niță intervine salvator la șutul lui Dzengis Cavusevic din interiorul careului. Atacantul lui Zurich a pătruns fără probleme în careu, printre fundașii steliști.

Update, ora 22.43: Cavusevic trimite cu capul pe lângă poartă din careu.

Update, ora 22.41: Moke șutează pe centrul porții de la 16 metri, în brațele portarului elvețian. La faza de dinainte, steliștii au cerut penalty la un duel al lui Momcilovic cu un fotbalist advers.

Update, ora 22.40: Scorul este 0-0 în minutul 35. Steaua este echipa care are o posesie mai bună. Ocaziile lipsesc, însă, din acest meci.

Update, ora 22.35: Steaua are o lovitură liberă de la 20 de metri lateral de poarta elvețienilor. Mingea trimisă de Adi Popa a fost prinsă de Vanins.

Update, ora 22.34: Zurich face prima schimbare. Stettler l-a înlocuit pe Voser, care s-a accidentat.

Update, ora 22.32: Sangone Sarr trage de la 20 de metri. Niță reține fără probleme.

Update, ora 22.27: O primă ocazie pentru Zurich! Rodriguez trimite pe lângă poartă! La faza următoare, Steaua are o mare OCAZIE, dar De Amorim trimite peste poartă din opt metri!

Update, ora 22.20: S-au scurs 15 minute din această partidă, iar tabela de marcaj rămâne nemodificată. Este un meci de luptă, fără șanse de gol până acum.

Update, ora 22.15: Osmanlispor a deschis scorul pe terenul lui Villareal în minutul 8, prin Pierre Webo.

VIDEO AICI cu golul lui Osmanlispor!

Update, ora 22.11: S-au scurs 7 minute din joc, iar Steaua pare echipa mai prezentă în această partidă. Nu s-a înregistrat vreo ocazie importantă până acum.

Update, ora 22.08: O primă fază periculoasă în careul Stelei, dar arbitrul fluieră fault în atac.

Update, ora 22.05: A început meciul! Steaua a avut lovitura de începere!

Update, ora 22.02: Este puțină lume în tribunele stadionului Letzigrund, locul unde România a jucat la Euro 2008 contra Italiei și Franței.

Update, ora 22.oo: Reghecampf a ales să trimită echipa standard la meciul cu Zurich. Steaua joacă într-un 4-2-3-1.

Nita – Tamas, Moke, Alin Tosca (cpt), Momcilovic – Bourceanu, Sulley Muniru – Adrian Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic.

Rezerve: Stancioiu – Simion, Pintilii, Tudorie, Jakolis, Aganovic, Achim

Stire initiala

Steaua se deplasează în Elveția pentru a-și juca șansa de calificare în șaisprezecimile Europa League. După rezultatul de egalitate din tur, scor 1-1, roș-albaștrii merg la Zurich cu gândul de a obține cele trei puncte.

„Am venit la Zurich cu gândul să câștigăm toate cele trei puncte. Bineînțeles, dacă vom și putea.Cred că ne-am pregătit destul de bine. Avem anumite probleme de lot, dar sunt sigur că cei care vor intra mâine seară (nr- în aceată seară) vor reuși să facă un meci bun și să câștigăm.

Este o șansă foarte mare pentru noi, dacă vom câștiga, să mergem mai departe în primăvara europeană”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de dinaintea partidei.

FC Zurich, adversara Stelei de astăzi, este neînvinsă în liga secundă din Elveția și este pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte, 32 de goluri marcate și doar șapte primite.

De cealaltă parte, Steaua a stabilit un record negativ în Europa League. Echipa din Ghencea nu a mai reușit să câștige un meci în grupele Europa League, în deplasare, de patru ani.

Singura victorie a Stelei pe terenul adversarilor a fost în meciul cu Molde, încheiat cu rezultatul de 1-2. Se întâmpla pe 8 noiembrie 2012.

FC Zurich Steaua Scor Live. Echipe probabile de start

FC Zurich: Vaņins – A. Marchesano, Nef, Kecojević, Voser – Buff, Sarr – Winter, M. Koné, R. Rodríguez – Čavušević. Antrenor: Uli Forte.

Steaua: Fl. Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momčilović – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubović. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Austria, condusă la centru de Robert Schörgenhofer. Asistenți sunt Roland Brandner și Roland Riedel, iar adiționali sunt Dieter Muckenhammer și Rene Eisner. Rezervă este Stefan Kuhr.

FC Zurich – Steaua se joacă joi, 3 noiembrie, ora 22.05 pe stadionul Letzigrund din Zurich. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al partidei și cu cele mai importante faze.

Citește și: Program meciuri Europa League, 3 noiembrie 2016

Partida va fi televizată de Pro Tv și DolceSport.

Înaintea acestui meci, Steaua este pe ultimul loc în Grupa L, cu două puncte. Zurich este pe trei, cu 4 puncte, la egalitate cu turcii de la Osmanlispor. Villareal este pe primul loc, cu patru puncte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top