Connect with us
Romania - Norvegia este meciul decisiv pentru selectionata noastra de handbal feminin, care are sansa de a ajunge in sferturile Olimpiadei de la Rio 2016

Sport

Update: Handbal: Romania – Norvegia, scor final 27-28, la Rio 2016. Tricolorele parasesc Olimpiada

Romania Norvegia – rezultat final 27-28

Update. Romania a fost invinsa la limita de Norvegia, scor 27 la 28. In celalalt meci, Angola a pierdut in fata Spaniei (22-26). In urma acestor rezultate, Romania rateaza calificarea in sferturi. Brazilia, Norvegia, Spania si Angola merg mai departe.

Stire initiala

Selectionata Romaniei de handbal feminin intalneste Norvegia, in ultimul meci disputat in Grupa A de la Olimpiada de la Rio 2016. Tricolorele au nevoie de un rezultat favorabil pentru a prinde calificarea in sferturile de finala.

Dupa un inceput de turneu catastrofal, cu infrangeri in meciurile cu Angola si Brazilia (scor 19-23, respectiv 13-26), selectionata pregatita de Tomas Ryde a invins Muntenegru si Spania (25-21 ; 24-21), reintrand in calculele calificarii.

Romania infrunta astazi Norvegia, cea mai puternica echipa din grupa, campioana mondiala, europeana si olimpica en-titre. Jucatoarele scandinave nu mai pot ajunge pe primul loc in grupa, intrucat Brazilia a invins azi Muntenegru, asigurandu-si prima pozitie.

Romania Norvegia. Clasamentul inainte de ultimele meciuri din grupe

clasamentul

Reprezentativa tarii noastre are nevoie de o victorie sau de un rezultat de egalitate pentru a fi sigura de calificarea in fazele eliminatorii. Ne putem califica si in cazul unei infrangeri. Conditia este ca Angola sa bata Spania, insa acest scenariu pare improbabil la prima vedere.

Meciul de handbal feminin Romania – Norvegia este in direct pe TVR 1 de la ora 22.40. Partida poate fi urmarita live online pe tvrplus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top