Connect with us
Marian Dragulescu a primit o veste cumplita! Boala lui...

Sport

Marian Dragulescu a primit o veste cumplita! Boala lui…

Boala lui Marian Dragulescu ii poate spulbera toate sansele la Jocurile Olimpice de la Rio. Plecarea lui in Brazilia este in continuare sub semnul intrebarii. Tanarul gimnast a luat o viroza destul de severa si s-a tarat la propriu la antrenamente pentru a se pregati pentru competitia de la Rio, dupa cum recunoaste chiar el.

„Inca nu stiu daca voi face noua saritura, vreau mai intai sa ma calific la cele doua aparate, sol si sarituri. Nu voi sari acea saritura noua pe care am incercat-o la antrenamente pentru ca am avut ceva probleme, de patru saptamani m-am luptat cu o viroza.

Am fost foarte slabit, mai mult m-am tarat prin antrenamente in ultima perioada, ieri am fost la medic si am inceput un nou tratament cu antibiotic si sper sa inving acest virus care nu ma lasa in pace. Astept sa ma simt mai bine fizic si sa fac treaba acolo.

Catalin Morosanu a facut un anunt socant: „Va anunt cu parere de rau ca am fost diagnosticat…”

Fiul Luminitei Anghel, intr-o ipostaza SOCANTA. Au urmat comentarii

Imi doresc medalia de aur de la Jocurile Olimpice, singura care imi lipseste, dar orice medalie e binevenita. As fi mandru sa castig absolut orice medalie. La gimnastica masculina nu avem decat un singur campion olimpic, pe Marius Urzica. Sper sa ma alatur si eu performantelor lui”, a declarat Dragulescu, scrie adevarul.ro.

Sotia lui Marian Dragulescu: „Ati vazut voi drac mort?”

Sotia lui Dragulescu are grija de Marian si il imbarbateaza in fiecare moment. „Ati vazut voi drac mort?”, a intrebat Corina intr-un reportaj difuzat de emisiunea Teo Show de la Kanal D. ” De aia nu s-a lipit de mine nicio boala, nimic.

Bine ca am ramas eu sanatoasa si energica si ca il voi sustine. Tricoul pe care il port este primul tricou pe care l-am imprimat eu in 2009, atunci cand a fost dublu campion la Londra. Marian are o capacitate de mobilizare fantastica la fata locului, rupe norma la fata locului”, a mai spus Corina pentru Teo Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top