Connect with us
Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a intrat oficial în insolvență, după ce magistrații de la Tribunalul Gorj au admis cererea de insolvență.

Sport

Pandurii Târgu Jiu, în insolvență. Petre Grigoraș: „Nu mai sunt bani”

Formația gorjeană Pandurii Târgu Jiu a intrat oficial în insolvență. Tribunalul Gorj a aprobat cererea clubului de fotbal, iar președintele grupării, Narcis Răducan, a cerut ajutor financiar.

„Am ajuns în punctul în care nu mai putem continua cu diplomație și promisiuni. Avem nevoie de un ajutor clar și imediat. Dintr-un buget de 6-7 milioane am ajuns la unul de 4 milioane și ceva într-un an. Cred că este apreciat, în condițiile în care performanța a fost actualizată: de la o echipă care s-a bătut la retrogradare, la una care s-a calificat în cupele europene. Sunt convins că, dacă aveam o minimă siguranță financiară anul acesta, ne vom puteam bate în aceeași zonă a play-off-ului”, a spus Narcis Răducan.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraș este pesimist în privința șanselor de supraviețuire ale clubului.

„Nici nu știu dacă o să ajungem la București (n.r. – pentru meciul cu Dinamo), nu mai sunt bani. După aceea avem o altă deplasare la Timișoara și apoi jucăm cu Craiova. I-am zis soției mele că o să vin acasă să cheltuim banii împreună, decât să fiu eu într-o parte, ea în alta și să cheltuim în două părți”, a afirmat și Petre Grigoraș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top