Connect with us
Presa araba anunta ca Wesley Lopes a murit. Fostul atacant de la FC Vaslui si CSMS Iasi era cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1.

Sport

UPDATE – Presa araba a mintit: Wesley nu a murit! Mesajul brazilianului

Wesley Lopes nu a murit, ci doar a fost tinta unei glume proaste.

Update, ora 15.15: Lucian Sanmartean, fost coleg cu Wesley la FC Vaslui, a postat un mesaj primit azi de la acesta, pe Facebook. ”Luci, fratele meu, nu sunt mort! Cineva a facut o gluma proasta. Nu stiu cine a facut asta. Sunt mai bine ca niciodata. Salutari!”, a fost mesajul transmis de brazilian.

sanmartean

De asemenea, fostul sau impresar, Lucian Marinescu, a spus la DigiSport ca a vorbit cu sportivul. „Am vorbit acum cu el, e bine, e sanatos, e acasa, in Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renuntat la fotbal şi în momentul de fata se ocupa de fundatia sa din Brazilia”, a spus Marinescu.

Update, ora 13.00: Informatia nu se confirma pana la aceasta ora. Fostul impresar al brazilianului, Lucian Marinescu, a afirmat ca nu stie nimic despre decesul fotbalistului. Mai mult decat atat, unele informatii neconfirmate sustin ca ar fi vorba despre un alt Wesley, de la clubul Flamengo.

Stire initiala

Wesley Lopes a murit la varsta de 35 de ani, dupa un atac de cord suferit la un antrenament, anunta presa araba. Fostul atacant al echipei FC Vaslui evolua in Brazilia, la Barbarense.

„Imi pare extrem de rau, a incantat fotbalul romanesc prin evolutiile lui, e pacat de ce s-a intamplat, orice cuvant e de prisos. Era un jucator de o forta incredibila. Uneori stateau pana dimineata si al 11 aveau antrenament, singurul care era fresh era Wesley, nu credeam pe nimeni ca pierdea noptile, nu se cunostea, facea antrenamentul 100%.

Putea sa faca ce vrea cu viata lui, putea sa bea cat vrea dar la meciuri e numarul 1. Cred ca la capitolul asta il batea pe Tamas, ii baga sub masa, era rezistent la bautura. Wesley era cu mult peste toti, chiar si peste Lucian Sanmartean, care e febletea mea, dar Wesley era peste el.”, a spus Adrian Porumboiu, fostul finantator al lui FC Vaslui, la Sport.ro.

Wesley Lopes a jucat timp de patru sezoane in Liga 1, la FC Vaslui, unde a devenit golgheterul campionatului si cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1, reusind sa inscrie 64 de goluri. Dupa o experienta in Arabia Saudita, la Al Hilal, atcantul s-a intors pentru o scurta perioada in Romania, unde a evoluat la CSMS Iasi, pentru o scurta perioada, inainte de a reveni in Brazilia.

wesley died

Pana acum, clubul brazilian nu a confirmat informatia. Stirea a fost preluata si de publicatii din Spania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top