Connect with us
Prima imagine cu bebelușul lui Patrick Ekeng. Fotbalistul nu a avut șansa să-și cunoscă fiul

Sport

Prima imagine cu bebelușul lui Patrick Ekeng. Fotbalistul nu a avut șansa să-și cunoscă fiul

Soția lui Patrick Ekeng a născut cel de-al doilea copil. Din nefericire, fotbalistul nu a avut șansa sa-și cunoscă băiețelul, pentru că s-a stins din viață cân soția sa era însărcinată. El a murit la vârsta de 26 de ani pe stadion, în timpul meciului dintre Dinamo-FC Viitorul.

Dărâmată de durere, soția lui Ekeng a venit în România atunci când a aflat că soțul său a murit. Îmbrăcat în alb și însărcinată, femeia abia se mai putea ține pe picioare din cauza durerii cauzată de moartea soțului ei.

Deși lipsa fotbalistului o va simți toată viața, pentru soția lui Ekeng și fetița lor a apărut o bucurie, care le mai alină sufletele. Femeia a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit și a născut un băiețel perfect sănătos. Ea a postat o imagine pe rețelele sociale cu cei doi copii ai ei.

Patrick Ekeng avea doar 26 de ani când s-a prăbușit pe terenul de fotbal, în timpul meciului Dinamo-FC Viitorul, pe 6 mai. Medicii și procurorii au stabilit că fotbalistul ar fi putut fi salvat dacă se intervenea la timp. La doar 7 minute după ce a intrat pe teren, lui Ekeng i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe teren. Din acel moment medicii au făcut mai multe greșeli, potrivit procurorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top