Connect with us
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati

Sport

Simona Halep, in semifinale la Cincinnati

Simona Halep (cap de serie numărul 3) s-a calificat in semifinalele de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 5), scor 7-5, 6-1. Pentru a ajunge in finala, Simona Halep trebuie sa o invinga, in seara aceasta, pe Angelique Kerber, din Germania. Nr. 2 mondial, Kerber mizeaza pe castigarea trofeului de la Cincinnati pentru a o detrona pe Serena Williams din postura de lider al clasamentului WTA.

Citeste si: UPDATE: Olimpiada – Ziua 13. Andrei Gag a ratat calificarea in finala. Aur pentru Bolt

Citeste si: Bunica Simonei Halep dezvaluie cu cine se va casatori jucatoarea de tenis

Simona Halep a revenit de la minge de 0-5 in primul set si s-a impus cu 7-5, 6-1, in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Meciul, intarziat cu o ora din cauza ploii, a inceput cum nu se putea mai rau pentru Simona, care s-a vazut condusa dupa 20 de minute de joc cu 4-0. Prima mansa parea incheiata, insa sportiva a gasit resurse nebanuite. A identificat perfect erorile de tactica, s-a adunat si le-a corectat, fara sa ii ceara ajutorul antrenorului Darren Cahill.

A reusit o suita de cinci game-uri la rand si doar ghinionul a facut sa nu inchida setul la „4”. Nu a acuzat socul unui nou break al Radwanskai si a facut un nou break pentru 6-5, pentru ca apoi sa isi consolideze serviciul. Ultimul punct al mansei intai a fost unul de poveste, cu Halep inchizand setul cu o scurta cu mult efect, care va candida cu siguranta la lovitura lunii, scrie digisport.ro.

Sursa foto: hotnews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top