Connect with us
Simona Halep anunta ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de teama virusului Zika

Sport

Simona Halep nu participa la Jocurile Olimpice de la RIO

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook.

„Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Motivul deciziei mele este ingrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care il poate implica virusul Zika. Dupa numeroase discutii cu medici si familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie.

Familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu imi pot cladi una proprie, dupa incheirea carierei in tenis. Stiu ca Jocurile Olimpice reprezinta un eveniment foarte important si regret cu adevarat circumstantele.

Sper ca si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si romanii sa respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participantilor, in special delegatiei noastre”, a scris Halep intr-un mesaj postat in romana si engleza.

Ea a precizat ca va continua sa joace si sa reprezinte „cu mandrie Romania” la cat mai multe turnee, asa cum o face si la BRD Bucharest Open.

Jocurile Olimpice de la Rio vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top