Connect with us
Steaua si Dinamo joaca in derby-ul etapei a cincea din Liga 1. Meciul se disputa pe Arena Nationala din Bucuresti. Vezi aici scorul in timp real.

Sport

Steaua – Dinamo SCOR 1-1. Un meci agresiv

Steaua Dinamo – Live Text & Video – LIVE SCOR

Steaua si Dinamo se infrunta in cel mai asteptat meci al etapei a cincea din Liga 1. Meciul se anunta a fi unul foarte tensionat, mai ales dupa coregrafia orchestrata de fanii dinamovisti, la meciul ros-albastrilor cu Manchester City, din Champions League.

STEAUA – DINAMO SCOR 1-1 – LIVE

UPDATE 22:53 – Rezultatul meciului Steaua – Dinamo 1-1. Rezumat video al partidei AICI

UPDATE 22:52 – Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1

UPDATE 22:50 – Galben pentru Aganovic

UPDATE 22:49 – Suntem in minutul 90 partida a fost prelungita cu 3 minute. Mai sunt oare sanse sa se schimbe scorul?

UPDATE 22:46 – Cartonas Rosu pentru Dinamo. Steliano Filip a incasat cartonasul, dupa ce l-a lovit cu cotul pe Adi Popa.

UPDATE 22:41 – Schimbare la Steaua si la Dinamo. Gnohere ii lasa locul lui Daniel Popa. Aganovici intra in locul lui Boldrin.

UPDATE 22:33 – Boldrin da trezirea, dupa mai multe minute de acalmie – un sut puternic de la 30 de metri, Branescu a respins cu greu de sub transversala.

UPDATE 22:31 – Suntem in minutul 72

UPDATE 22:29 – Schimbare la Dinamo. Iese Lazar intra Serban

steaua-manchester-city 2016-08-20 22-29-34-433

UPDATE 22:27 – Dinamo a impins liniile in ultimele minute, iar Steaua se apropie tot mai greu de careul lui Branescu. Andone face semne de la margine ca echipa sa ramana sus.

UPDATE 22:22 – Un fault destul de puternic

steaua-manchester-city 2016-08-20 22-21-57-873

UPDATE 22:16 – Schimbare Steaua. Iese Achim intra De Amorim

UPDATE 22:14 – Hamroun incearca sa il surprinda pe Branescu cu un sut din coltul careului de 16 metri, mingea nu prinde insa spatiul portii.

UPDATE 22:04 – Meciul a inceput. Scorul Steaua Dinamo in repriza a doua 1-1

UPDATE 22:02 – Transmisiunea in direct a revenit. Meciul este transmis la tv de Dolce Sport, Digi Sport si Look TV.

UPDATE 21:49 – Prima repriza s-a incheiat, scorul la pauza este 1-1

1-1 la pauza, dupa o prima repriza vie, cu multe actiuni de poarta. Steaua a fost la controlul jocului, cu posesie mai buna, in timp ce Dinamo a preferat contraatacurile, constienta ca are in fata o defensiva prin care se poate trece. Enache, veriga slaba din echipa Stelei, Mitrea e nesigur, in timp ce Lazar, Rotariu si Gnohere dau impresia ca pot lovi oricand. Tamas are cartonas galben, dupa scandalul din minutul 12. Putea sa il ia si pe al doilea, un minut mai tarziu, dar centralul Radu Petrescu nu a vrut sa rupa echilibrul. De Amorim a avut o ocazie monumentala, in minutul 28, cand a trimis mult peste transversala, singur, din 5 metri.

UPDATE 21:47 – Prima repriza a fost prelungita cu doua minute, scorul este 1-1

UPDATE 21:40 – De Amorim se resimte dupa o contra pusa de Romera. Stelistul acuza dureri mari la genunchi si iese la marginea terenului pentru ingrijiri medicale.

UPDATE 21:36 – Din tribune se arunca cu obiecte pe teren spre jucatori

UPDATE 21:30 – Ratare monumentala in poarta Dinamo. Adi Popa paseaza excelent in fata portii, De Amorim trimite insa mult peste transversala dintr-o pozitie ideala, singur, din 5 metri.

UPDATE 21:27 – Suntem in minutul 25 Dinamo prefera contraatacul, iar Steaua posesia.

UPDATE 21:22 – In continuare sunt probleme in tribune, suporterii inca mai au petarde si fumigene.

UPDATE 21:18 – Gooooooooool Steaua. Live video cu golul Stelei, Steaua – Dinamo SCOR 1-1 LIVE TEXT si VIDEO. Amorim inscrie cu un sut de la 20 de metri, langa bara. Gol la primul meci in tricoul Stelei.

VIDEO GOL STEAUA

UPDATE 21:18 – Galben pentru Tamas.

UPDATE 21:17 – „Controlul la sange” a fost doar o gluma. Dinamovistii au adevarat arsenal la ei. Jocul a fost oprit timp de un minut, dupa ce mai multe torte si petarde au zburat din peluza dinamovista.

UPDATE: Altercatii intre jucatori pe teren. Steaua si Dinamo au inceput sa se ia la harta

UPDATE 21:12 – Goooooooooooooool Dinamo. Scor 0-1. GOOOOL Dinamo! Rotariu deschide scorul cu capul, de la prima bara, dupa o lovitura de colt. Rotariu a reluat de langa De Amorim.

Gol Dinamo

UPDATE 21:07 – Enache a respins o minge venita din Lovitura libera. Steaua are prima mare ocazie de gol – Stanciu cu centarea, de pe partea stanga, Momcilovici reia din 8 metri, in blocajul lui Branescu.

UPDATE 21:00 – A inceput meciul Steaua – Dinamo. Scor 0-0

steaua-dinamo-scor (1)

steaua-dinamo-scor (2)

steaua-dinamo-scor (3)

steaua-dinamo-scor (4)

 

UPDATE 18:23 – Meciul este transmis la TV de Dolce Sport si Look TV

GALERIE FOTO STEAUA DINAMO

Citeste si: Dinamovistii, umilinta suprema pentru Steaua. Gestul a aparut in presa internationala

De altfel, directorul sportiv al Stelei, MM Stoica, s-a aratat foarte revoltat de gestul fanilor „cainilor rosii” si a anuntat ca vrea sa interzica orice fel de coregrafie la partidele disputate de FCSB.

”Cat vom participa in cupele europene si in Liga 1, clubul nostru nu va mai face coregrafie. Gata. Daca noi aveam peluzele, era clar ca nu se facea asa ceva. Isi aflau unii altora mesajele, acum, au venit… Asta a fost”, a declarat oficialul stelist.

Cu toate acestea, tehnicianul dinamovist Ioan Andone spune ca se asteapta ca fanii trupei din Stefan cel Mare sa faca spectacol.

“Sunt convins ca suporterii vor face spectacol, asa cum au facut in ultimii ani. Tot timpul suporterii au fost pe primul loc, sper ca si noi sa ne menținem pe primul loc dupa meciul de sambata cu Steaua. Lucrurile la noi evolueaza destul de bine, putem spune ca se putea si mai bine, pentru ca daca eram un pic mai atenți aveam acum maximum de puncte. De la meci la meci parem mai organizați, defensiv si ofensiv.

Sa vedem, meciul de sambata este proba adevarului pentru noi. E un moment important pentru noi si pentru toata suflarea dinamovista pentru ca sunt zece ani de cand am castigat titlul si acum e doar prima confruntare cu Steaua, urmeaza altele in retur si play-off“, a spus Andone.

Citeste si: Program Liga 1, etapa a 5 a. Meciuri, televizare si ore de disputare

„Nu stiu cati oameni vom avea la meci, vom vedea maine, dar sunt sigur ca vor fi destul de multi. Probabil ca Dinamo va avea o sustinere mai mare, dar eu cred ca acest lucru se regleaza in momentul in care castigi meciul. Cand ai o prestatie buna, poţi sa aduci din nou oamenii la stadion.

Pentru noi urmeaza o perioada foarte buna. Probabil vom aduce in Romania echipe importante din Europa, vom juca in grupele UEL, iar fanii nostri vor avea posibilitatea sa fie din nou in numar foarte mare alaturi de noi“, a declarat si antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf.

Ultimul meci dintre cele doua formatii s-a disputat in aprilie 2016, cand ambele formatii au remizat, scor 2-2. Rezultatul a fost favorabil dinamovistilor, care au ajuns in finala Cupei.

De-a lungul timpului, cele doua echipe s-au intalnit de 136 de ori in campionatul Romaniei. Statistica este favorabila dinamovistilor, care au castigat de 46 de ori, fata de stelisti, care s-au impus de 41 de ori. 49 de meciuri s-au terminat la egalitate.

Casele de pariuri o dau favorita pe Steaua, care are o cota la victorie de circa 1.80, fata de Dinamo, care este cotata cu circa 4.70.

Steaua Dinamo. Echipe probabile de start

Steaua: Fl. Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Boldrin, V. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Fl. Tanase
Rezerve: Cojocaru, D. Popescu, Bourceanu, Aganovic, Popescu, De Amorim, Tudorie

Dinamo: Branescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – Hanca, Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazar
Rezerve: Penedo, Dudea, I. Serban, Oliva, Olteanu, D. Popa

Meciul dintre Steaua si Dinamo se disputa sambata, 20 august, pe Arena Nationala, de la ora 21.00. Partida va fi televizata de DolceSport, DigiSport si Look TV. Huff.ro va transmite meciul Live Text si va prezenta video cu cele mai importante faze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top