Connect with us
10 actori care au devenit celebri dupa 40 de ani

Vedete

10 actori care au devenit celebri dupa 40 de ani

Au averi de milioane de euro si sunt considerati unii dintre cei mai buni actori din lume, insa putini stiu ca urmatorii 10 actori au devenit celebri abia dupa varsta de 40 de ani.

„Niciodata sa nu renunti la visul tau” – poate fi motto-ul urmatorilor 10 actori, care au devenit celebri abia dupa 40 de ani. O dovada clara ca nu este suficient sa fii talentat pentru a reusi in Hollywood, ci evolutia ta tine, in mare masura, si de sansa . Iata 10 actori care si-au inceput cariera in actorie sau au devenit celebri abia dupa 40 de ani.

Morgan Freeman – la 50 de ani


Morgan Freeman a debutat in industria cinematografica la varsta de 34 de ani, insa a disparut de pe marile ecrane pentru o buna perioada de timp. A devenit popular abia la 50 de ani, cand a fost nominalizat la Oscar pentru rolul sau din filmul ’’Driving Miss Daisy’’.

Tommy Lee Jones – la 47 de ani


Tommy Lee Jones si-a dedicat viata teatrului insa a devenit celebrul in lumea cinematografica la varsta de 47 de ani, cand a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, cu filmul „Fugitive”.

Melissa Ann McCarthy – la 41 de ani


Melissa Ann McCarthy a cunoscut succesul dupa filmul „Domnisoarele de onoare”, din anul 2011. Actrita a fost nominalizata de mai multe ori pentru rolurile secundare si a demonstrat ca varsta nu este un impediment in a ajunge ceea ce iti propui.

Samuel L. Jackson – la 44 de ani


Samuel L. Jackson a jucat in peste 100 de filme pana sa implineasca 40 de ani, insa succesul l-a cunosut abia dupa prestatia din filmul „Pulp fiction”, regizat de Quentin Tarantino, cand a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Leslie Nielsen – la 54 de ani


Leslie Nielsen a devenit celebru abia la 54 de ani, dupa ce a aparut in filmul „Airplane”. Productia a reprezentat rampa de lansare a actorului intr-o cariera formidabila, fiind considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie.

Kathy Bates – la 42 de ani


Kathy Bates a aparut intr-o multime de filme, insa in roluri minore. Primul premiu important din cariera sa a venit abia la varsta de 42 de ani, cand a obtinut un trofeu Academy pentru cel mai bun rol din filmul „Misery”.

Pierre Richard – la 42 de ani


Desi a jucat intr-o multime de filme, Pierre Richard a devenit cunoscut in intreaga lume, la varsta de 42 de ani, dupa legendarul rol din seria „Marele blond”.

Steve Carell – la 43 de ani


Pana sa ajunga pe marile ecrane, Steve Carell a incercat mai multe joburi. A cantat in mai multe trupe si a fost chiar si corespondent pentru emisiuni tv, insa abia la varsta de 43 de ani a descoperit satisfactia suprema, in actorie, cu rolul din „Virgin la 40 de ani”.

Kim Cattrall – la 41 de ani


Kim Cattrall a devenit cunoscuta, la 41 de ani, datorita rolului sau din „Sex and the city”, care i-a adus numeroase premii. Putini stiu insa ca inainte de aceasta productie de succes, actrita a incercat sa obtina mai multe castinguri pentru numeroase filme insa a ratat sansa de fiecare data.

Jean Reno – la 46 de ani


Jean Reno, desi a jucat intr-o multime de filme din Franta, nu a reusit pana la varsta de 46 de ani sa devina celebru si-n strinatate. Productia „Subway” a reprezentat pentru francez rampa de lansare catre elita celor mai buni actori din lume.

CITESTE SI: Cum arata actorii din „Beverly Hills, 90210”, dupa 25 de ani
CITESTE SI: Madalina Ghenea se iubeste cu celebrul designer Philipp Plein

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top