Connect with us
Dragostea a fost peste tot de Valentine`s Day, chiar si la prestigioasele premii BAFTA 2016, acordate de Academia Britanica de film. Leonardo DiCaprio a fost din nou in centrul atentiei.

Vedete

Leonardo DiCaprio a sarutat o actrita in varsta de 81 de ani la premiile BAFTA 2016 VIDEO

Dragostea a fost peste tot de Valentine`s Day, chiar si la prestigioasele premii BAFTA 2016, acordate de Academia Britanica de Film. Leonardo DiCaprio a fost din nou in centrul atentiei.

Leonardo DiCaprio (41 de ani) si Maggie Smith (81 de ani) au fost „prinsi” pe Kiss Cam, un celebru joc social care ii invita pe cei surprinsi de camera video sa se sarute, chiar in seara premiilor BAFTA 2016. Organizatorii acestui eveniment au dorit, astfel, sa marcheze cum se cuvine Valentine`s Day, care a coincis cu prestigioasele distinctii din lumea cinematografiei.

DiCaprio s-a ridicat de pe scaun si i-a dat actritei celebre pentru rolul profesoarei Minerva McGonagall din „Harry Potter” un sarut pe obraz, spre deliciul audientei.

Seara a fost una deosebita pentru starul de film, care a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din The Revenant si i-a dedicat reusita mamei sale.

BAFTA 2016: Lista completa a castigatorilor

„Exista o persoana careia trebuie sa-i multumesc! N-as fi fost azi aici daca nu era ea. N-am avut o copilarie privilegiata, am crescut intr-o suburbie dura a Los Angelesului, iar aceasta femeie ma ducea zilnic, 3 ore, la o alta scoala ca sa am parrte de sanse mai bune. Este ziua ei! La multi ani, mama! Te iubesc foarte mult!”, a spus Leonardo DiCaprio.

El le-a mai spus reporterilor ca rolul lui Hugh Glass a fost unul deosebit de dificil si ca a indurat un frig sever si riscul constant de a face hipotermie. Actorul a catalogat aceasta experienta „mult mai rece” in comparatie cu rolul lui Jack Dawson din Titanic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top