Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Noile concurente, Tatiana si Maria, s-au certat cu cele vechi in miez de noapte!

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Scandal intre vechile si noile concurente

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Scandal in miez de noapte intre vechile si noile concurente! Maria si Tatiana le-au infuriat pe „veterane”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Vechile si noile concurente s-au razboit in miez de noapte. A fost scandal in casa MPFM!

Tatiana si Maria nu au avut somn si s-au dus pe terasa, lasand lumina aprinsa. Lavinia a venit in toiul noptii la ele si le-a spus sa stinga lumina si sa isi lase microfoanele pornite, ca sa nu primeasca mesaje de avertizare din partea staff-ului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Fetele nu au parut foarte deranjate de spusele Laviniei si au continuat sa vorbeasca. Celelalte concurente au inceput sa devina din ce in ce mai deranjate de faptul ca fetele nu respecta orele de culcare. „E nesimtire si lipsa de bun simt, asta inseamna”, a comentat Oana, in timp ce Loredana a sugerat sa se trezeasca la 5 noaptea si sa faca zgomot.

Mihaela a rabufnit si a inceput sa tipe la Maria si Tatiana. „Ati venit aici sa gasiti pe cineva, nu sa stati sa faceti misto si caterinca”, a tipat aceasta. Celor doua noi concurente nu a parut sa le pese prea tare de spusele fetelor si au continuat sa se amuze pe seama acestora.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Discutiile au continuat si a doua zi. Doamna Virginica i-a reprosat Mariei ca nu are respect si ca trebuie sa respecte. In replica, Maria i-a spus ca nu o intereseaza nimic legat de respect. Nici baietii nu au fost multumiti de comportamentul celor doua fete si le-au criticat atitudinea.

Citeste si: Mireasa pentru fiul meu, 24 februarie. MPFM SEZON 5. Amenintari dure intre Emilia si Lavinia

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top