Connect with us
Adela Popescu si Radu Valcan au plecat in vacanta impreuna cu baietelul lor Alexandru

Vedete

Adela Popescu, prima vacanta impreuna cu baietelul ei. Unde a ales sa mearga

Adela Popescu si-a luat bebelusul si sotul si au plecat in vacanta. Cei trei si-au luat inima in dinti si au planificat o vacanta de cateva zile in trei la munte.

Citeste si: Despartirea momentului: Adelina Pestritu si Speak nu mai formeaza un cuplu

Citeste si: Mihaela Radulescu, ajutor pentru victimele cutremurului din Italia

In urma cu cateva zile, Adela Popescu si Radu Valcan au sarbatorit un an de la casatorie si au iesit in oras, unde l-au luat si pe baietelul lor, Alexandru, in varsta de doar trei luni.

Adela Popescu a inceput saptamana in forta. Actrita, care a devenit recent mamica de baietel s-a incumetat sa plece de acasa pentru o escapada la munte. A a ales ca destinatie statiunea Busteni, unde a gasit o vila pentru a sarbatori primul an de casnicie. Actrita a luat cu ea hainute de schimb si medicamente, dar a avut in vedere sa se cazeze cat mai aproape de o unitate medicala in caz ca bebelusul ar fi avut probleme de sanatate, potrivit click.ro.

Blonda a povestit pe larg pe blogul personal cum a decurs excursia la munte, in trei.

„I-a placut din prima. Drumul a fost o placere, mai mult a dormit. Dupa ce ne-am cazat a papat si s-a culcat o ora. S-a trezit fara sa planga, a mai facut o pauza de ras, privit, si iar a adormit pret de inca o ora. Ne-am plimbat, am ras, am facut gimnastica si de la 19:00 a picat lat pana la 23:00. Noi tot pe terasa vorbind normal, cu muzica, ciocnituri de pahare, furculite, el alaturi de noi doar ca putin mai infofolit. Ni s-au alaturat si fratele, cumnata, nepotelele, verisoara si o prietena. Am ras, am povestit, ne-am amintit de nunta, am pus melodia noastra pe telefon, am suflat in papanaşi ( nu am gasit tort). La 24:00 baiatul meu deja terminase masa si a mai dormit in doua reprize de cate 3 ore pana dimineaaa cand iar s-a trezit cu pofta de vorba. Eu zic ca i-a priit aerul de munte”, a scris Adela Popescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top