Connect with us
Adelina si Cristi Chivu isi vand casa cu 4 milioane de euro

Vedete

Adelina si Cristi Chivu isi vand casa cu 4 milioane de euro

Adelina si Cristi Chivu isi vand impresionanta casa din Corbeanca cu 4 milioane de euro si se muta intr-un apartament. Vila este dotata cu cinematograf, sala de bowling, un spa si piscina interioara.

Adelina si Cristi Chivu isi vand casa din Corbeanca, dupa numai 3 ani, cu o suma fabuloasa pentru Romania: 4 milioane de euro. Vila imensa este dotata cu cinematograf, sala de bowling, sala de spectacole, un spa si piscina interioara.

Adelina si Cristi Chivu au cumparat, in urma cu 3 ani, imensa vila din Corbeanca. Pretul initial al imobilului era de 6.5 milioane de euro insa, dupa lungi negocieri, Cristi Chivu ar fi cumparat-o cu „doar” 4 milioane de euro.

Casa familiei Chivu

Casa familiei Chivu

Adelina si Cristi Chivu au investit considerabil in proprietatea din Corbeanca. Un ponton lung de 30 de metri, un foisor suspendat, o sera de legume si o cascada – acestea sunt doar cateva dintre imbunatatirile pe care familia Chivu le-a adus proprietatii de pe malul lacului.

Adelina si Cristi Chivu

Adelina si Cristi Chivu

Familia Chivu a renuntat la vila de 4 milioane de euro pentru a locui intr-un apartament. Unul de lux, evident, situat in complexul detinut de Ion Tiriac in padurea Baneasa. Apartamentul in care stau cu chirie Cristi Chivu, Adelina si cele doua fetite, este un penthhouse dotat cu multe balcoane si o terasa imensa.

CITESTE SI: Cum arata casele de zeci de milioane de euro ale celebritatilor
CITESTE SI: Introdu culoarea anului 2016 in decorul casei tale

Penthhouse in complexul Stejarii

Penthhouse in complexul Stejarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top