Connect with us
Andreea Mantea a adoptat o noua coafura si a postat o imagine cu ea pe Facebook. Fanii au avut reactii variate.

Vedete

Andreea Mantea, schimbare radicala de look. Cum au reactionat fanii FOTO

Andreea Mantea si-a luat fanii prin surprindere dupa ce si-a schimbat look-ul. Reactiile prietenilor virtuali au fost variate.

Andreea Mantea si-a luat fanii prin surprindere dupa ce si-a schimbat look-ul. Reactiile prietenilor virtuali au fost variate.

Andreea Mantea a ales o coafura afro si a postat pe contul ei de socializare o poza cu ea, insotita de mesajul „Si iata rezultatul final”. Schimbarea de look a fost pe unora dintre fanii sai, insa au existat si voci care au criticat alegerea facuta de aceasta.

andreea mantea

Andreea Mantea

„De-ar fi si creierul tau asa, poate ar invata si copiii din ziua de azi ceva bun de la tine, nu numai porcarii din care faci tu bani! Se pare ca esti complexata ca ai creierul neted si ti.ai facut parul in acest fel”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali.

ANDREEA MANTEA e SPERIATA! A chemat de urgenta preotul la ea acasa!

In ciuda criticilor, poza cu noul look al Andreei Mantea a strans peste 16000 de aprecieri pe Facebook, iar unii internauti au fost foarte incantati de noua coafura.

„Andreea esti o frumoasa,te admir pentru tot ce faci si felul in care te implici in toate cazurile sociale . Cu coafura asta zici ca esti afro originala, esti frumoasa oricum pentru ca ai un suflet frumos”, i-a scris o fana pe reteaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top