Connect with us
Andreea Marin a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant dupa inmormantarea tatalui sau, Dan Marin, din acest weekend.

Vedete

Andreea Marin, mesaj emotionant dupa inmormantarea tatalui sau

Andreea Marin a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, dupa inmormantarea tatalui ei, Dan Marin.

Tatal Andreei Marin a fost inmormantat in urma cu doua zile, la Iasi, la Cimitirul Sfintii Petru si Pavel. Evenimentul nu a fost unul lipsit de incidente, fratele vitreg al vedetei de televiziune lovind un cameraman, care a si depus plangere la politie impotriva acestuia (Click aici pentru mai multe detalii).

Citeste si: Momente grele pentru Andreea Marin. A murit tatal ei

Citeste si: Reactia lui Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin, dupa ce tatal acesteia a murit

Dupa inmormantarea tatalui ei, Andreea Marin a publicat un mesaj emotionat pe pagina ei de Facebook.

„A iubit viata, a trait-o cu pasiune si m-a- nvatat s-o inzestrez, s-o fac sa merite a fi traita si s-o pretuiesc. In ultima sa zi pe pamant, a ras cu pofta, a glumit si-a adormit de tot apoi, senin, linistit, cu un zambet pe chip. M-a indemnat mereu sa tin fruntea sus si mintea treaza cand sperantele pareau ingenuncheate. Sa port culori si doliul sa-l ascund in suflet doar, sa vad lumina si pe timp de intuneric, sa caut varful cand adulmecam prapastia. Sa n-arat greul in priviri, ci forta de a-l depasi, atat. Sa aduc bucurie, alinare, optimism si sa cladesc crezand in mine, zi de zi. Sa ma bucur de fiece clipa, s-o traiesc din plin, sa-i molipsesc pe cei din jur cu pofta mea de viata.

 

Si asta o sa fac, din nou, de maine, in amintirea LUI. Doar m-am oprit putin sa inteleg, s-accept, sa-mi amintesc , sa ma ridic si sa plec mai departe. Zambet, culori, curiozitate, energie, credinta si seninatate. Doar asta am de dat, de maine dimineata, mai departe. Pentru tristetea de pe chip, va trebui sa cautati in alta parte. Iar cea din suflet, e doar taina mea. ” Cateodata e nevoie sa mori putin pe dinauntru ca sa renasti, sa te ridici mai intelept si mai puternic, sa construiesti mai departe”. Va multumesc pentru omenie, intelegere si bunatatea din aceste zile. V-am simtit aproape”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top