Connect with us
Andreea Marin a tinut sa lamureasca zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata. Iata ce a spus prezentatoarea emisiunii "Pretuieste viata".

Vedete

Andreea Marin a rupt tacerea! Este sau nu insarcinata?

In ultima vreme, in presa tabloida s-a vehiculat ca Andreea Marin ar fi insarcinata. Speculatiile au inceput sa apara dupa ce vedeta de televiziune a inceput sa se afiseze imbracata in tinute lejere, specifice femeilor gravide.

Totodata, Tuncay Ozturk, sotul turc al Zanei Surprizelor marturisea ca isi doreste foarte mult sa devina tata. El si Andreea s-au casatorit pe 22 decembrie 2013, in ziua in care vedeta TV a implinit 39 de ani. Prezentatoarea emisiunii „Pretuieste viata” mai are o fetita, pe nume Violeta, din casatoria cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin a refuzat sa comenteze in vreun fel zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata, insa vedeta a rupt, in cele din urma, tacerea la un post de televiziune.

Intrebata daca este sau nu gravida, „Zana surprizelor” a oferit urmatorul raspuns: ”Imi pare rau sa spun asta, insa nu este cazul momentan. De vreo sapte ori s-a spus asta. Nu a vrut Dumnezeu asta, desi mi-am dorit foarte mult acest lucru”, a marturisit Andreea la „Antena Stars”.

Citeste si: Scandal intre Iulia Albu si Andreea Marin: „Pitipoanca la…”

Postare emotionanta pe Facebook

Pe de alta parte, Andreea Marin a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru fiica sa, Violeta: <<Ieri am avut o zi mai grea din pricina unei vesti ce a insemnat pentru mine o hotarare dificila. Uneori, viata e presarata si de dezamagiri, si eu sunt antrenata deja, nu ma plang… Am fost trista, insa, cum e firesc, pentru un timp si fetita mea m-a simtit, desi obisnuiesc sa o protejez zambind si cand sunt nori pe cer. Deodata, fara nici o alta explicatie, Violeta imi spune cu un glas deloc afectat, ci simplu si direct: ” Mami, tu intotdeauna esti o invingatoare.” Mirata, blocata, am ingaimat: ” Dar… ce te face sa imi spui asta?!” . „Faptul ca sunt mare acum. Poti vorbi cu mine totul, pot sa inteleg, mami”.

Nu stiu cand a trecut timpul. Dar are 8 ani si jumatate. Ieri era bebelus la pieptul meu. Azi ea imi da curaj. Si ma sprijina. Si nu stiam ca ma vede asa… a fost una dintre cele mai fericite clipe din viata mea. Si norii s-au risipit. Pentru ca… iata, prin ei, invingem mereu. Orice facem in viata are mai putina greutate decat minunea numita … copil>>, a scris aceasta pe Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top