Connect with us
Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Vedete

Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Oana Zavoranu da de pamant cu Andreea Marin, lansand acuzatii fara precedent. Zavo insinueaza ca Zana Surprizelor nu este deloc sufletista, asa cum o stie toata lumea, asta dupa scandalul creat in ultimele zile dupa ce vedeta a fost atacata de un caine in timp ce se plimba cu bicicleta.

Imediat dupa ce a fost muscata de caine, Andreea Marin a reactionat violent impotriva stapanilor animalului: „Eu mi-am luat ce trebuie ca sa ma apar de ei, arme legale, ca sa zic asa. Daca ii mai vad afara si ma ataca vreunul, eu actionez. Sa nu va plangeti apoi ca i-am omorat, imi pare rau. Imi spuneti dumneavoastra ca nu m-au atacat, imi garantati asta? Ma doare in c*r de garantia dumneavoastra”.

Postarea cu care Andreea Marin i-a enervat pe iubitorii de caini: „Esti o falsa”

Andreea Marin a fost atacata pe strada. „Zana Surprizelor” in stare de soc

Reactia Andreei Marin a fost taxata de Oana Zavoranu pe Facebook, cea care sustine asociatia Kola Kariola, care se ocupa de cainii printre care se afla si cel care a atacat-o pe fosta vedeta TVR. „Kola Kariola, un OM ca si mine, printre animale, care culmea, nu sunt catei sau pisici…

Aceasta postare dauneaza grav daca ai TOT CE ITI TREBUIE SA AI !!! Degeaba „pretuiesti viata”, daca nu o pretuiesti si pe a celor care nu pot sa cuvante, a celor care iti mangaie sufletul cu singura privire, a celor care asteapta de la om sa fie OM. Jenant cum prietenul meu Kola este umilit si hartuit in direct !!! De aceea eu am ales sa fiu pe cont propriu si doar cu OAMENI CARE CONTEAZA. Kola Kariola ❤️❤️❤️, U ARE NOT ALONE MAN!

IMPREUNA VOM AJUNGE DEPARTE, atat de departe , incat vom fi doar noi, OAMENII ADEVARATI SI SUFLETELE CU ADEVARAT NEVINOVATE”, a scris Zavoranca pe Facebook.

andreea-marin

Reclamatia Andreei Marin, un val de critici si reactii pe retelele de socializare

„Si ca sa fie treaba treaba,azi am scos de la adapostul Cornetu cei doi caini ridicati de hingheri in urma reclamatiei facute de Andreea Marin.Consider ca noi,protectia animalelor,ne-am facut treaba.Acesti catei nu mai reprezinta un pericol pentru cetateni si cateii sunt in siguranta din acest moment.Noi in continuare asteptam ca autoritatile sa-si faca treaba asa cum trebuie”, suna postarea de pe contul Kola Kariola scrisa in urma cu cateva minute.

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    2018-07-30T16:56:00+03:00 at 16:56

    Marius Chirca(Kola Kariola):
    * a lucrat la banca, a facut credite la 20 de banci si a fugit cu banii; a inscenat posesia de droguri unora care au intrat in puscarie si acum plateste lunar ca sa nu il omoare aia.
    * trimite banii din donatii(mii de euro) din tara si din afara, in contul mamei lui (Chrica Neli),care este presedinta asociatiei: Titular CHIRCA NELI: RO46RZBR0000060013745047- RON. CONT EURO REIFFEISEN BANK RO01RZBR0000060016511938 EUR SWIFT RZBR ROBU. Paypal:kariola46@yahoo.com( Foloseste paypal diferit de cel declarat la ANAF: donations@apspaivets.org!!) .
    * Cu asociatia dog rescue trimite caini in afara,iar Rudi Hoffman(medic veterinar, adresa pantelimon 237.Bucuresti) e cel care falsifica pasapoartele.
    * detine multiple dosare penale
    AUTORITATILE ROMANE NE SESIZAM SI NOI SAU DORMITI IN CONTINUARE?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top