Connect with us
Ce spune Catalin Botezatu despre sarcina Biancai Dragusanu

Vedete

Ce spune Catalin Botezatu despre sarcina Biancai Dragusanu

Catalin Botezatu a vorbit pentru prima data despre sarcina Biancai Dragusanu, fosta lui iubita. Designerul ii ureaza sarcina usor si o viata implinita alaturi de actualul ei partener, Victor Slav.

„Ii urez nastere usoara! Ma bucur daca va deveni mama, asta e cel mai frumos sentiment. Daca acest lucru se va intampla langa persoana iubita, e si mai norocoasa. Ii doresc din tot sufletul meu sa fie fericita alaturi de Victor, nu? Cred ca da… Si sa fie o mama adevarata.

Daca are o fetita, o sa fie frumoasa si ravisanta ca Bianca. Daca o sa ia un gram in plus, sigur va suferi. Nu, glumesc, chiar daca se va ingrasa nu va conta, pentru mine va ramane mereu cea mai frumoasa femeie”, a declarat Botezatu la un post de televiziune.

Catalin Botezatu va imbraca nationala Romaniei de fotbal

Cura de detoxifiere a lui Catalin Botezatu: „Trebuie sa slabesc!” . Prepara si tu acasa RETETA lui BOTE!

Bianca si Victor au inceput o relatie dupa ce s-au cunoscut in platoul emisiunii „Dansez pentru tine”, difuzata in urma cu cativa ani de PRO TV. Dupa doar sase luni de casnicie, cei doi au divortat din cauza escapadei pe care manechinul a avut-o cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, zis si ‘Printul’.

La cateva luni dupa divort, Victor, care nu dadea semne ca o poate ierta, a iesit din nou cu Dragusanca. Timpul a vindecat ranile infidelitatii, iar acum cei doi se pregatesc pentru venirea pe lume a fetitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top