Connect with us
Celia are probleme mari

Vedete

Celia are probleme mari: „Simt uneori ca imi pierd controlul”

Frumoasa cantareata Celia trece prin momente foarte grele din cauza unei persoane foarte apropiate si care a dezamagit-o crunt. La aceasta situatie s-a ajuns dupa ce artista a fost convinsa sa imprumute o suma importanta de bani in urma cu trei ani. Ceea ce a urmat dupa aceasta perioada i-a lasat un gust amar Celiei. Artista nu a primit niciun semn de la persoana care trebuie sa ii inapoieze banii, iar acest aspect a deranjat-o foarte mult.
Atat de de afectata este focoasa bruneta incat si-a manifestat disperarea pe Facebook, printr-un mesaj care lasa loc multor interpretari:

„Dezamagita pana peste cap. Am si eu o intrebare: daca in urma cu 3 ani va ofereati increderea si ajutati o persoana draga, cu o suma enorma de bani de ordinul zecilor de mii de euro, (stiu, am fost o proasta), ca mai apoi sa ajungi in situatia ca el/ei sa nu iti mai raspunda la telefon? Sa ajungi sa ii implori sa iti inapoieze macar esalonat, insa sa nu primesti nimic decat indiferenta lor, oameni carora le-ai oferit increderea si un loc de cinste in familia ta, ca mai apoi sa ii privesti cum TE sfideaza,

Citeste si: Incredibil, uite cum ajung cuplurile vechi sa gandeasca la fel

Cristina Spatar si MESAJUL EMOTIONANT pentru fostul sot, Alin Ionescu

Afli ca desi iti datoreaza tie bani, isi cumpara masina de zeci de mii de euro, traieste bine si se mai da si mare pe banii tai, insa nu se ofera sa iti inapoieze macar o parte din bani, atat cat sa simti ca isi doreste macar.
Va spun sincer ca e cea mai mare dezamagire a mea, mi-e pur si simplu scarba. M-am saturat de minciuni si de oameni care se dau pe langa tine profitand de bunatatea ta. Nu stiu altii ce ar face in locul meu, dar eu simt uneori ca imi pierd controlul.”

Ramane de vazut in ce masura Cristina Ioana Socolan (numele din buletin al Celiei) va sensibiliza respectivii datornici prin mesajul postat pe Facebook. Indiferent cum se va termina aceasta situatia foarte complicata, un lucru este cert: Celia a invatat sa nu mai imprumute sume enorme de bani chiar daca este vorba de persoane care la prima sunt foarte apropiate si teoretic prezinta incredere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top