Connect with us
Cheloo de la Parazitii (Catalin Stefan Ion pe numele real) a fost saltat de mascati si dus la audieri intr-un dosar de trafic si consum de droguri.

Vedete

Cheloo de la Parazitii, cercetat sub control judiciar. Reactia rapperului

Cheloo, unul dintre cei trei membri ai trupei Parazitii, a fost saltat de mascati, fiind implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri.

Cheloo, unul dintre cei trei membri ai trupei Parazitii, a fost saltat de mascati, fiind implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri.

Update, 22.00: Catalin Stefan Ion va fi cercetat sub control judiciar.

Update, 14.00: Cheloo a ajuns la DIICOT Ploiesti in jurul orelor pranzului. Intrebat de jurnalisti daca stie motivul pentru care a fost adus aici, el a spus: Am venit la plimbare”. Ziaristii l-au intrebat si daca are ceva sa-si reproseze, iar rapperul a raspuns ca are multe sa-si reproseze.

Un jurnalist a remarcat ca zambeste totusi, iar Cheloo a raspuns ca se simte „ca un lup cand vede atatea oi in jurul sau”.

Update, 11.00: Anchetatorii au descoperit o cantitate considerabila de canabis la locuinta de vacanta a lui Cheloo din Breaza.

Cheloo, pe numele lui real Catalin Stefan Ion, va fi dus la audieri la sediul DIICOT Ploiesti. Audierea solistului trupei Parazitii are loc in contextul in care 10 perchezitii se desfasoara in judetul Prahova si in Bucuresti. Oamenii legii au descins si la locuinta lui Catalin Stefan Ion.

Dosarul in care rapperul este implicat vizeaza 90 de persoane, unii traficanti, altii consumatori de droguri, care urmeaza sa fie adusi la sediul DIICOT Ploiesti pentru audieri.

Potrivit primelor informatii, se pare ca este vorba despre canabis.

La inceputul acestui an, un fost membru al trupei Parazitii a avut probleme cu legea. Este vorba despre Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei de rap, care a fost implicat intr-un dosar de trafic de influenta.

El ar fi pretins o suma de bani de la o persoana pentru a interveni pe langa functionari din cadrul Ministerului Culturii pentru obtinerea unui aviz de constructie.

Citeste si:Parazitii lanseaza albumul Lovitura de Pedeapsa. Vezi ce melodii va contine

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top