Connect with us
Becali: Dacă pierd procesul cu CSA Steaua, cer la Curtea Europeană de Justiţie 200 de milioane de euro

Vedete

Cine este si cum arata sotia lui Gigi Becali FOTO

Finantatorul echipei Steaua este un personaj arhicunoscut, insa consoarta sa este o persoana foarte discreta. Sotia lui Gigi Becali se numeste Luminita Becali, iar cei doi sunt legati de o poveste de iubire veche de decenii.

Cei doi se cunosc de cand omul de afaceri avea 26 de ani, iar ea 14 ani. Potrivit adevarul.ro, casatoria lor a fost aranjata de familii. Gigi Becali dezvaluia in urma cu cativa ani, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Luminita ii este si verisoara de gradul trei, astfel de legaturi fiind destul de frecvente la machidoni.

„Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, suntem rude de gradul trei, dar asta conteaza mai putin”, spunea finantatorul Stelei.

Citeste si: Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal cu un regizor roman

Citeste si: Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!

Gigi si Luminita Becali au impreuna trei fete: Teodora, Alexandra si Cristina. Sotia lui Gigi Becali este o persoana discreta, care apare rar in public, insa isi insoteste barbatul la Biserica la fiecare sarbatoare.

luminita becali

Luminita Becali, la botezul copilului Gabrielei Firea

gigi si luminita

Sotii Becali au mai multe perechi de fini,  insa cei mai cunoscuti sunt Cristi si Alina Borcea, precum si Gabriela Firea – Florentin Pandele.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top