Connect with us
CIRC DE POMINA! CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!

Vedete

CIRC DE POMINA! CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!

Ce n-a vazut Parisul au reusit sa vada turistii cele mai frecventate plaje din Europa! Un cantaret celebru a fost dat afara de pe plaja de politisti dupa ce a urinat si a vomitat peste tot. Scenele rusinoase le-a vazut sute de turisti care asteptau la rand dupa autograf pana sa vada cu cine au de-a face.

Fostul iubit al focoasei Rihanna, Chris Brown, a avut o altercatie foarte urata cu politia din Ibiza, noteaza TMZ.COM. Tanarul artist a inchiriar o vila in Ibiza pentru ultima saptamana din luna iunie, iar proprietarul nu a mai suportat viata decadenta pe care cantaretul o ducea acolo.

A mers direct la politie pentru a-l acuza ca i-a distrus casa. Conform TMZ, care a stat de vorba cu surse din politia spaniola, Chris Brown se juca un joc ciudat cu prietenii sai in interiorul vilei. Proprietarul a gasit cutite infipte in peretii casei, urina si urme de voma peste tot.

Ultima imagine cu Prince. Ce facea cantaretul

ACUZATII GRAVE! Ce boala a facut fetita lui Chris Brown de la drogurile tatalui

Conform proprietarului, Chris Brown a urinat peste tot prin casa, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. „Salteaua mirosea oribil”, a declarat stapanul vilei pentru TMZ.COM. Brown a iesit si pe plaja vomitand pe langa sezlonguri impreuna cu prietenii sai, insultand lumea care trecea prin zona.

Brown a dat 26.000 de dolari pentru vila in care a stat cateva zile in concediu, mai scriu cei de la TMZ. Proprietarul l-a dat afara din casa si nu i-a mai permis sa se plimbe pe plaja din apropiere. Politia i-a interzis sa se mai apropie de turisti sub influenta bauturilor alcoolice.

CIRC DE POMINA! CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top