Connect with us
Cristi Borcea si Alina au hotarat data la care vor divorta, a anunat avocata fostului actionar al clubului Dinamo.

Vedete

Cristi Borcea si Alina au hotarat data la care divorteaza

Cristi Borcea a hotarat data la care va divorta de Alina Vidican. Valentina Pelinel are drum liber catre inima fostului actionar al clubului Dinamo.

Cristi Borcea a hotarat data la care va divorta de Alina Vidican. Valentina Pelinel are drum liber catre inima fostului actionar al clubului Dinamo.

Valentina Pelinel va aduce in curand pe lume un copil al carui tata ar fi Cristi Borcea. Tot scandalul generat de aceasta sarcina pare sa ajunga la final, iar deznodamantul va fi unul pe care multi l-au anticipat. Alina, sotia omului de afaceri, a semnat o conventie cu el privind desfacerea casatoriei, a precizat avocata acestuia.

 

„S-a incheiat o conventie premargatoare divortului in care au stabilit ca pana la data de 30 iunie sa mearga impreuna la notar pentru a semna un divort de comun acord. Prezenta partilor este absolut obligatorie si asteptam ca doamna Borcea sa vina din America si sa se incheie acest divort consensual la notar.

Citeste si: Valentina Pelinel spune cum a ramas gravida!

Se merge pe ideea ca pana la data de 30 iunie se va incheia acest divort la notar. Conform legislatiei, domnul Borcea poate fi invoit pentru a merge la notar”, a spus avocata Lilica Popa, pentru spynews.ro.

Avocata nu a negat posibilitatea ca dupa acest divort, Cristi Borcea sa o ia de nevasta pe Valentina Pelinel, aceasta urmand sa fie a treia casnicie a fostului actionar al lui Dinamo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top