Connect with us
Cristian Boureanu a fost implicat intr-un nou scandal, pe litoral, la Mamaia. Politicianul s-ar fi luat la bataie cu un ospatar.

Vedete

Cristian Boureanu, bataie cu un ospatar la mare! De la ce a pornit totul

Cristian Boureanu a avut o altercatie cu un ospatar, in timpul finalei de la Euro 2016 de duminica seara, castigata de Portugalia.

Conform cancan.ro, scandalul a pornit dupa ce politicianul i-a reprosat unui ospatar, pe un ton deplasat ca nu este respectuos si l-ar fi injurat. „Cristi (n.red. – Boureanu) a sarit ca ars, la un moment dat, si l-a injurat pe ospatar de mama. A inceput sa tipe si pana sa intervina cineva, baiatul i-a dat un pumn direct in ochi!”, a povestit un martor in exclusivitate pentru sursa citata.

Citeste si: Monica Tatoiu, dezvaluiri despre Valentina Pelinel! Ce motive stau in spatele despartirii de Cristi Boureanu

Cristian Boureanu si ospatarul ar fi fost depasiti de Adriean Videanu care era si el prezent la terasa aflata pe plaja Caelia din Mamaia.

Fostul sot al Valentinei Pelinel nu este la primul conflict de acest gen. Vara trecuta, acesta a avut o altercatie la LOFT in mamaia cu un ospatar. El a sustinut atunci ca angajatul clubului se afla in stare de ebrietate si s-a comportat „neplacut si agresiv” cu femeile din grupul sau de amici si cu iubita sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top