Connect with us

Vedete

Cum arata nevasta lui Ghita Muresan, cel mai inalt roman FOTO

Ghita Muresan are o inaltime de 2,31 metri, fiind alaturi de Manute Bol, cel mai inalt baschetbalist din istoria NBA, cea mai puternica liga de baschet din lume.

In anul 1993, transferul sau la echipa americana Washigton Bullets a facut mare valva, Ghita Muresan devenind rapid unul dintre cele mai indragite personaje din lumea sportului american. In 1998, aparea in filmul „Uriasul meu” (My Giant), unde a detinut rolul principal si a facut pereche cu actorul de comedie Billy Crystal. El a mai aparut si in videoclipul piesei ‘My Name Is’ a lui Eminem, dar si intr-o reclama la Snickers. Cel supranumit „Big Ghita” este si cel mai inalt roman in viata.

Vezi si: Cum arata sotia lui Pavel Bartos si cele trei fete ale sale

Daca fostul baschetbalist se bucura de o faima internationala, foarte putina lume o stie pe nevasta sa, Liliana. Cei doi s-au casatorit in anul 1993 si au impreuna doi copii.

ghita muresan liliana muresan

“Casatoria cu Liliana a fost cea mai buna decizie din viata mea. Am avut noroc, m-a sustinut cand mi-a fost greu, mi-a dat putere sa trec peste toate problemele”, marturisea in urma cu ceva vreme Ghita Muresan, pentru Wowbiz.ro, despre partenera sa de viata, care este o prezenta foarte discreta.

copiii lui Ghita Muresan

Cuplul are doi baieti pe George si pe Victor. Fiul cel mare, George, are 17 ani, este baschetbalist si masoara 2.03 metri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top