Connect with us
Cum aratau divele de altadata I Foto

Vedete

Cum aratau divele de altadata I Foto

Astazi, multe dintre ele sunt bunicute, dar pe la inceputul anilor 1950-1960 erau considerate unele dintre cele mai frumoase femei si straluceau in diverse productii cinematografice. Naturaletea, talentul si charisma lor le ajutau sa se impuna pe plan mondial, chiar daca nu aveau corpul perfect, asa cum se poate observa si in imaginile din articol. Unele dintre cele mai expresive figuri ale vremurilor amintite au fost cu siguranta Sophia Loren si Marylin Monroe.

F 2

Sophia Loren a fost calauzita de o stea norocoasa in viata si in cariera. Provenita dintr-o familie modesta din Italia, Sophia si-a gasit drumul spre celebritate printr-un concurs formidabil de imprejurari.

F 5

Fiica ilegitima a inginerului Riccardo Scicolone si a profesoarei de pian Romilda Villani, aceasta a avut o copilarie marcata de multe lipsuri financiare. La 15 ani, acest aspect a si facut-o sa plece la Roma in cautarea succesului, alaturi de mama ei care, in 1932 castigase un concurs pentru dublura celebrei Gretei Garbo.

F 8

Sexappealul ei a fost admirat in mai multe concursuri de frumusete, printre care si Miss Italia in 1950, in care a castigat titlul de Miss Eleganza. A urmat contactul cu lumea filmului, dar din pacate pentru Sophia, a fost solicitata in roluri nesemnificative.

Citeste si: 1 IUNIE pe vremea lor. Cum aratau divele sexy ale Romaniei cand erau niste copile

RAZBOIUL DIVELOR: Bianca Dragusanu comenteaza nunta Andei Adam

In genericul filmelor, aceasta aparea cu numele Sofia Scicolone, dar si cu pseudonimul Sofia Lazzaro. Destinul ei avea sa se schimbe radical odata cu productia „Africa sotto i mari” (1953), pe platourile careia il intalneste pe cel care ii va deveni si sot, producatorul Carlo Ponti.

Citeste continuarea si vezi celelalte poze pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top