Connect with us
Cum cucereste Leonardo DiCaprio. SFATURI + POZE

Vedete

Cum cucereste Leonardo DiCaprio. SFATURI + POZE

Cand apare Leonardo DiCaprio in peisaj, toate femeile incep sa se simta Kate Winslet. Frumosul actor american are tehnicile lui de cucerire, iar HUFF a aflat cateva dintre ele analizand imaginile cu actorul de la Cannes.

Leo s-a distrat de minune la Festivalul de la Cannes unde a dansat alaturi de cele mai sexy femei de la petrecere. Primul lucru ca sa cuceresti o femeie, precum DiCaprio, este sa iti tii privirea tintita spre ea. Asteapta cateva secunde dupa care intoarce-ti capul si pune-te pe socializat. Femeile vor sa vada ca esti sigur pe tine, ca esti un barbat suficient de matur incat sa nu te inmoi chiar daca o placi.

Pasul urmator: Daca observi ca raspunde privirilor tale, apropie-te de ea cu un pahar de sampanie. Leonardo DiCaprio este expert in a dansa cu un pahar de vin spumant in mana si cu cealalta mana pe umerii partenerei.

Leonardo DiCaprio, moment amuzant la conferinta de presa

Cele mai amuzante glume cu Leonardo DiCaprio, dupa ce a castigat trofeul Oscar

Pasul numarul 3: Apleaca-ti putin capul ca si cum ai vrea ca partenera de dans sa iti susoteasca ceva, chiar daca nu are intentia asta. Apoi pune-i mana pe umar. Efectul: Vezi in imaginea de mai jos (apropo, bruneta care este incantata de farmecele lui Leo se numeste Georgia Fowler si este fosta iubita a lui Harry Styles).
Cum cucereste Leonardo DiCaprio. SFATURI + POZE

Ultimul pas: Daca partenera chiar vrea sa iti sopteasca ceva ori sa te intrebe lucruri despre tine, ai dat lovitura! Tocmai ti-ai facut o iubita fara sa o imbrobodesti cu texte copiate de pe net. Acum poti dansa si te poti gandi la cum va decurge noaptea cu ea.
Cum cucereste Leonardo DiCaprio. SFATURI + POZE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top