Connect with us

Vedete

Cupluri de vedete care s-au cunoscut pe platourile de filmare

De la iubirea pe micile ecrane la cea din realitate nu este decat un pas. Iata vedetele care au intalnit dragostea pe platourile de filmare

De la iubirea pe micile ecrane la cea din realitate nu este decat un pas. Nu putine sunt vedetele care si-au gasit marea dragoste pe platourile de filmare. Miley Cyrus, Mila Kunis, actorii din Twilight, Brad Pitt si Angelina Jolie sunt doar cateva dintre exemple.

Povestile de iubire infiripate intre actori la filmari nu sunt ceva neobisnuit, mai greu fiind ca perechile nou formate sa reziste in timp si sa ramana impreuna. Printre cuplurile de actori care s-au cunoscut pe platourile de filmare se numara:

Miley Cyrus si Liam Hemsworth
Cei doi actori s-au cunoscut in cadrul filmarilor pentru „The last song”/”Ultimul cantec” in 2009. Relatia lor a trecut prin mai multe momente critice, prima data in 2010, atunci cand s-au despartit. Dupa cateva saptamani, cei doi s-au impacat si s-au logodit in mai 2012, insa in 2013, cuplul a decis sa rupa logodna. Cu toate acestea, cei doi actori au petrecut sarbatorile acestea impreuna in Australia, dupa ce au decis sa mai dea o sansa relatiei.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Te poate interesa si: 6 celebritati care s-au casatorit cu prietenii din adolescenta

Mila Kunis si Asthon Kutcher
Actorii au lucrat mai bine de zece ani impreuna la filmarile pentru That 70s Show, perioada in care au fost doar prieteni. Cu toate acestea, cei doi s-au reintalnit in anul 2012, atunci cand au inceput o frumoasa relatie de dragoste din care a rezultat si un copil.

Mila Kunis si Asthon Kutcher

Ryan Gosling si Rachel McAdams
Indragitii actori din „The notebook”/”Jurnalul” s-au indragostit in timpul filmarilor pentru pelicula care ii face sa planga de fiecare data chiar si pe cei mai sensibili. In timpul unui interviu, Ryan s-a referit la Rachel ca la „marea sa iubire”. Din pacate, relatia celor doi nu a durat decat doi ani, pana in 2007.

Ryan Gosling si Rachel McAdams

CITESTE SI: Incredibil, uite cum ajung cuplurile vechi sa gandeasca la fel

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas
Cei doi actori joaca in serialul „Once Upon a Time”/”A fost odata ca niciodata” si interpreteaza rolul lui Fat Frumos, iar ea rolul Albei ca Zapada. Din anul 2011 actorii formeaza un cuplu si in viata reala, ceea ce ne demonstreaza ca farmecul serialului s-a raspandit si in realitate.

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas

Brad Pitt si Angelina Jolie
Nu trebuie sa uitam de faimosul cuplu format din Brad Pitt si Angelina Jolie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Mr.& Mrs. Smith”/”Domnul si Doamna Smith”, perioada in care actorul era casatorit cu Jennifer Aniston.Cei doi indragostiti arata lumii intregi ca o relatie nascuta pe micile ecrane poate avea succes si in realitate. 11 ani mai tarziu, in 2016, Brad si Angelina formeaza unul dintre cele mai solide cupluri, avand 6 copii impreuna.
Brad Pitt si Angelina Jolie

Robert Pattinson si Kristen Stewart
Acest cuplu arata ca nu mereu finalul este unul fericit, cel putin in realitate. Dupa o relatie infiripata pe platourile filmelor din seria „Twilight”/”Amurg”, din 2009 si pana in 2014, Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au despartit atunci cand popularitatea peliculelor a scazut.

Robert Pattinson si Kristen Stewart

Care dintre aceste cupluri v-a placut/ va place cel mai mult?

Sursa foto www.promiflash.de

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top