Connect with us
CURA DE SLABIRE Oana Radu - Afla cum a slabit vedeta

Vedete

CURA DE SLABIRE Oana Radu – Afla cum a slabit vedeta

Oana Radu ne este cunoscuta dupa ce ne-a uimit cu vocea ei la concursul Vocea Romaniei. Supranumita si Adele de Romania, Oana a decis sa ne uimeasca pe toti si sa se transforme intr-o adevarata diva a muzicii.

Oana Radu a ajuns la 64 de kg – Afla cum a slabit

Arista a slabit mai mult de 50 de kilograme in ultimele 6 luni si este decisa sa nu se opreasca aici. Iata ce regim a urmat Oana Radu sa slabeasca.

“De cinci luni am renuntat definitive la carbohidrati si fructe si am pastrat in alimentatie doar proeteine si legume. La icneput am slabit considerabil, insa acum pierd cam 2-3 kilograme pe luna. Sunt multumita, iar mama mea incearca sa-mi potoleasca pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovaz dati prin rasnita si cu putin indulcitor. Iar ulei nu folosesc decat de parafina, pe care il cumpar din farmacie”, a explicat Oana Radu.

Oana Radu a slabit cu pastile speciale

Oana Radu a declarat pe pagina ei de Facebook ca a folosit pastile speciale de slabit, despre care spune ca sunt complet naturale si care au ajutat-o sa scape de kilogramele in plus.

Pe langa acest regim, cantareata spune ca face aproape in fiecare zi o ora de aerobic si o ora se antreneaza in sala de forta.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top