Connect with us
Dan Bittman a criticat-o pe Mihaela Radulescu, intr-un interviu recent, lansand cateva sageti si in directia iubitului acesteia Felix Baumgartner.

Vedete

Dan Bittman, reprosuri pentru Mihaela Radulescu: „Cum a putut sa-l aleaga pe asta care…”

Dan Bittman si Mihaela Radulescu s-au iubit in urma cu mai bine de 20 de ani, pe vremea cand jurata de la „Romanii au talent” se afla la incepurile carierei in televiziune. Povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult.

Dupa foarte multi ani, solistul trupei Holograf s-a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre vedeta TV si despre relatia pe care a avut-o cu aceasta. Intr-un interviu acordat pentru emmazeicescu.ro, Dan Bittman a criticat-o voalat pe Mihaela Radulescu pentru operatiile estetice. Totodata, acesta a aruncat cateva sageti si catre iubitul acesteia, austriacul Felix Baumgartner.

„Mie imi placea mult mai mult de ea in trecut si i-am spus si ei. Era mult mai feminina. O roscata, creata, cu parul lung, cu lucruri normale, sportiva si imprevizibila. Acum mi se pare ca este prea mult. Ma refer la «tunning» si la expunere, dupa parerea mea.

Citeste si: Cine este si cum arata primul sol al Mihaelei Radulescu!

Citeste si: Mihaela Radulescu, imagine XXX! Uite ce a facut!

Oricum, ea nu poate sa fie altfel. Asa traieste si asa o sa moara. In ultima emisiune, in direct, am vrut sa-i spun cum a putut ea sa-l aleaga pe asta cu stratosfera lui cand eu am dus-o dincolo de nori”, a spus artistul pentru sursa citata.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner formeaza un cuplu de circa doi ani. Austriacul este autorul unui salt istoric din stratosfera.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top