Connect with us

Vedete

Dragos Bucurenci prezinta „Supravietuitorul” de la Pro TV

Activitatea pe retelele sociale a lui Dragos Bucurenci a fost urmarita de fanii emisiunii „Supravietuitorul„, care au descoperit acum cateva zile o postare a acestuia pe Twitter unde a fost localizat exact in Filipine, in locul unde emisiunea isi are platourile de filmare, astfel se dovedeste ca Bucurenci este cel care va prezenta cel mai asteptat reality show al toamnei.

DRAGOS BUCURENCI prezinta Supravietuitorul, show care are premiera la toamna

Imediat dupa ce a aparut articolul scris pe blogul survivor-romania.blogspot.ro, Dragos si-a dezactivat locatia insa acest lucru a confirmat mai mult banuielile decat sa le infirme.

Contactati de Pagina de Media, reprezentantii Pro TV au refuzat sa comenteze informatiile.

Survivor sau Supravietuitorul este cel mai cunoscut reality show din lume, reinventand in momentul lansarii sale modul in care erau facute emisiunile de acest gen. Oameni obisnuiti erau chemati sa isi depaseasca limitele, iar locurile in care au fost filmate sezoanele au tinut telespectatorii cu ochii pe televizoare.

Show-ul a fost difuzat si in Romania prin intermediul televiziunii AXN, care difuza varianta SUA Suvivor.

Pro TV a anuntat anul acesta ca va lansa acest format, iar la scurt timp au fost demarate castingurile care au fost deja incheiate. In acest moment filmarile sunt in desfasurare, iar din septembrie vom vedea primele episoade din show-ul multat asteptat de intreaga Romanie.

Castigatorul va pleca acasa cu 100.000 de euro, premiu oferit de Pro TV si sponsorii emisiunii.

Cine este Dragos Bucuresti, prezentatorul Supravietuitorul


Dragos Bucurenci s-a nascut pe 30 august 1981 in Bucuresti. Este trainer, consultant si fost jurnalist.

„Am 34 de ani și lucrez cu lideri care vor să comunice mai bine, să se-nțeleagă mai bine și să-i facă pe ceilalți să-i urmeze.

Am petrecut doi ani la Stanford, la cea mai bună școală de business din lume, dacă e să ne luăm după ce zice revista Forbes, de unde m-am întors cu un MBA și cu dorința de a-mi deschide propria firmă de consultanță în comunicare.” scrie Bucurenci pe site-ul sau.

Din toamna Dragos Bucurenci poate fi vazut la Pro TV in emisiunea Supravietuitorul.

Foto: Bucurenci.ro si survivor-romania.blogspot.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top