Connect with us
Dubla sarbatoare pentru Ionut Iftimoaie. Ce sarbatoreste astazi familia luptatorului

Vedete

Dubla sarbatoare pentru Ionut Iftimoaie. Ce sarbatoreste astazi familia luptatorului

„Ca să fiu sigur că nu uit data nunţii.. am facut nunta chiar de ziua mea şi au trecut deja 10 ani Sunt 38 de toţi, nu-s mulţi ca număr, dar i-am trăit foarte intens! Am luat mulţi pumni, la propriu şi la figurat, dar am adunat şi multe satisfacţii/bucurii/emoţii! Multe victorii, însă cea mai mare victorie este FAMILIA! Tot ce-mi doresc este să-mi dea Dumnezeu sănătate să pot păstra şi să mă bucur de ce am! Weekend cu bucurie vă doresc”, a povestit Ionut Iftimoaie pe pagina sa de facebook iar mii de oameni au apreciat mesajul sau.

Familia Iftimoaie

Familia Iftimoaie

Maria si Ionut s-au casatorit in 2006 si au impreuna trei copii, Nicole Maria, Nicholas Ionut si Ioana.
Ionut Iftimoaie mai are o fata in varsta de 16 ani, dintr-o relatie anterioara cu o actrita italiana.

CITESTE SI: Adela Popescu, prima vacanta impreuna cu baietelul ei. Unde a ales sa mearga
CITESTE SI: O romanca isi cauta inca baietelul disparut in cutremurul din Italia!

Ionut Iftimoaie s-a nascut pe data de 26 august 1978 la Comanesti, in judetul Bacau. Mama sa se ocupa de treburile gospodaresti iar tatal lui Ionut Iftimoaie muncea in mina pentru a asigura familiei sale cele necesare pentru un trai decent. La varsta de 16 ani, pe vremea cand era inca la liceul din Comanesti, Ionut a mers la o sala de antrenamente de box si a lucrat cateva ore cu un antrenor.

Primul meci oficial de kick-boxing l-a avut in Italia, in 1997, pe cand Ionut avea 19 ani. Au urmat meciuri cu luptatori celebri precum Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion si Ivica Perkovic, invingandu-i de fiecare data. In acest fel, Iftimoaie a castigat o multime de titluri de campion in Italia.

Ionuţ Iftimoaie s-a retras din viata sportiva in aceasta vara, dupa ce a devenit noul campion in versiunile Superkombat si WKN la categoria super cruiser. Iftimoaie l-a invins pe detinatorul centurilor, Jorge Loren, in cadrul galei Superkombat de la Comanesti, in fata a 30.000 de fani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top