Connect with us
Fotografii rare cu sotia si fiul lui Florin Calinescu. Drama nestiuta a actorului

Vedete

Fotografii rare cu sotia si fiul lui Florin Calinescu. Drama nestiuta a actorului

Florin Calinescu a revenit pe micile ecrane ca jurat al show-ului „Romanii au talent”. Putini stiu, insa, ca actorul are un trecut incarcat de drame.

Florin Calinescu a revenit pe micile ecrane ca jurat al show-ului „Romanii au talent”. Putini stiu, insa, ca actorul are un trecut incarcat de drame. Iar noutatea este că juratul candidează și la Primăria Capitalei.

Florin si Ana Maria Calinescu au fost casatoriti vreme de aproape 27 de ani. Cei doi au jucat impreuna pe scena Teatrului Mic din 1986 pana in 1996, atunci cand sotia lui Florin Calinescu a fost diagnosticata cu cancer la gat. “Toti spuneau ca va fi o a doua Olga Tudorache, pentru ca era o personalitate puternica, cu o forta care nu se consuma dupa ce trec bujorii din obraji”, spunea Dragos Galgotiu, cel mai bun prieten al lui Florin Calinescu.

ana maria calinescu

Ana Maria (Anmary) Calinescu

Ana Maria Calinescu a murit la sfarsitul lui februarie 2005 la Spitalul Universitar din Bucuresti, in ziua in care trebuia sa implineasa 47 de ani si 27 de ani de casatorie. Actorul a fost devastat de moartea jumatatii sale si i-a vegheat sicriul cat a putu de mult. “Am stat si azi-noapte, mai stau si azi, stau cit pot cu ea, dar trebuie sa merg si la copii”, spunea atunci vedeta Pro TV.

Citeste si: Florin Calinescu face misto de Mihaela Radulescu. Vezi cum o imita! VIDEO

In anul 2012, actorul traia o noua drama. Fiul sau, Luca, s-a sinucis la varsta de 24 de ani. Tanarul a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Praga. Motivele pentru care a comis acest gest nu sunt nici acum clare.

luca calinescu

Luca Calinescu

Pe langa aceste drame, Florin Calinescu a mai suferit in trecut, dupa ce mama sa a murit in Saptamana Mare, tot din cauza cancerului. Dupa doua luni, tatal sau, Ion Calinescu, murea la 81 de ani, tot din cauza cancerului.

Florin Călinescu a decis ieri să candideze la funcția de Prima General al Bucureștiului, din partea Partidului Ecologist Român. Acest lucru îi va interzice conform legii sa mai fie jurat la Românii au talent.

1 Comment

1 Comment

  1. DODO

    2020-08-20T13:58:14+03:00 at 13:58

    chiar trebuia rasucit cutitul in rana dupa atitia ani ? credeti ca este un subiect bomba ? rusine disperatilor !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top