Connect with us
Meniu Premii Oscar 2016

Vedete

Gala Oscar 2016. Ce meniu vor avea vedetele!

Acesta este meniul din seara Premiilor Oscar 2016! Iata ce opere de arta vor savura vedetele!

Pe data de 28 februarie are loc mult asteptata Gala a decernarii premiilor Oscar 2016, urmata, potrivit traditiei, de evenimentul „Governors Ball”, adica petrecerea oficiala care are loc dupa gala. Aceasta este organizata de Academia Americana de Film, iar pregatirile sunt in toi pentru o seara reusita.

Cu toate ca emotiile vor predomina in seara premiilor Oscar 2016, la scurt timp dupa decernare vedetele noastre preferate vor avea parte de un adevarat festin in cadrul petrecerii. Organizatorii au oferit detalii despre preparatele culinare destinate vedetelor.

Te poate interesa si: OSCAR 2016: Lista nominalizarilor

Te poate interesa si: OSCAR 2016. A fost anuntata gazda ceremoniei. Vezi cine este

Bucatarul vedetelor, Wolfgang Puck, in varsta de 66 de ani, a declarat ca meniul starurilor contine declicatese precum homar proaspat si rac de Alaska. In plus, in noaptea de 28 februarie, invitatii Galei Oscar vor putea savura placinta de pui la tava cu trufe negre, dar si macaroane cu branza.

„Facem asta de 22 de ani, deci stim ce prefera sa manance oamenii si, de asemenea, mare parte a vedetelor de film si a mare parte a Hollywood-ului vine la restaurantul nostru, asa ca stim ce le place. De aceea, gatim de fiecare data cateva feluri traditionale de mancare, cateva feluri mai simple si delicioase si cateva retete mai moderne”, a tinut sa precizeze Wolfgang Puck.

De aproximativ 22 de ani, chef-ul a consfiscat “sortul suprem din bucataria Oscarurilor” si nu de multe ori a acceptat sa faca echipa cu un alt chef in cadrul Premiilor Academiei Americane de Film.

Iata ce a pregatit maestrul pentru 2016! El a tinut cont de faptul ca unii actori au dorit un meniu “fara gluten, fara nuci si fara lactate”, altii au vrut meniu vegetarian si altii viseaza la delicatese doar pe baza de cruditati.

Bineinteles, intreg deranjul i-a costat pe organizatori aproximativ 1,2 milioane $, buget in care au intrat salariile celor 85 de bucatari si ajutoare, ale celor 200 de chelneri si 10 sefi de salon.

Fiecare farfurie care se va afla la bufetul suedez va avea o eticheta in care se specifica FG – fara gluten, FN – fara nuci si FL – fara lactate. In plus, pregatirea platourilor va incepe chiar de joi seara, atunci cand sunt aduse 3 tone de alimentele organice.

Meniu Oscar 2016

La fel ca in fiecare an, nu vor lipsi macaroanele cu branza, agnolotti si cartofii dulci copti in coaja. In rest, platourile (din aur sau argint, nu oricum) vor contine urmatoarele: salata de pui cu nuci si ghimbir, salata chinezeasca de pui asortata de coltunasi crocanti, humus rosu cu betigase jicama (n.r. nap mexican), spuma de somon afumat si castravete, briose cu filet mignon piperat si cocktail de creveti. (Suna bine, nu?)

In 2016 vor fi amenajate 7 mini-baruri unde celebritatile vor putea servi adevarate opere de arta precum: mini-pizza (45 de varietati), mini-burgeri (20 de varietati) si ton la cornete (n.r. asemanator cu taco).

Pentru vedetele vegetariene, nu vor lipsi rosiile proaspete, cartofii si morcovii fierti, dar si binecunoscutul piure de conopida delicios sau pasta de avocado cu lime si sare de mare.

In plus, pe lista sosurilor si-au facut loc sosul de tartar iute, chilli, remoulade, maioneza, gazpacho, salsa verde, mixt de cereale cu iaurt si miere, sos de rosii (n.r. 5 variatiuni: dulce, iute, dulce-acrisor, mediteranean si clasic), tsatsiki, soia si miso de portocale cu putin otet.

Oferta de nerefuzat pentru cei mai gurmanzi. Nu vor lipsi din meniu nici coastele de porc caramelizate, muschiul de vita, ouale umplute, caviarul, icrele negre, aripa de rechin servita cu ciuperci in sos verde, iar scoicile si homarii vin la pachet cu legumele imbracate in sos de paprika afumat.

Seara va avea mici surprize culinare, precum placinta cu cereale integrale, orez salbatic si trufe negre. Acestea vor fi servite langa o supa crema de ceapa cu ghimbir.

In ceea ce priveste desertul, anul acesta Oscarul de ciocolata invelit in aur comestibil de 24 de carate va fi servit tuturor, alaturi de macarons, tarte de afine, zmeura, capsune, banane si sculpturi din ciocolata alba cu rom, scortisoara, caramel, vanilie, sampanie si branza dulce imbracata in praf de cocos sau crema din nuci de macadamia.

Meniu seara Oscar 2016

Sampania servita in seara Oscarurilor (n.r. Ace of Spades) va costa intre 10.000 $ si 100.000 $ sticla.

Lungmetrajele „The Revenant”, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si „Mad Max: Fury Road”, de George Miller, au primit cele mai multe nominalizari – 12, respectiv 10 -, inclusiv la categoria „cel mai bun film”, si sunt marile favorite la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar.

Sursa foto res.cloudinary.com / afoodieworld.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top