Connect with us
Hugh Jackman a invins cancerul pentru a cincea oara

Vedete

Hugh Jackman a invins cancerul pentru a cincea oara

Hugh Jackman a fost diagnosticat prima data cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, in anul 2013. Chiar daca nu este cea mai grava forma de cancer, actorul a decis recent sa se opereze pentru a cincea oara.

Hugh Jackman a postat o fotografie pe contul sau de Twitter, in care apare bandajat pe nas.

Hugh Jackman

Hugh Jackman

Iata un exemplu a ceea ce se intampla daca nu folosesti crema de protectie solara. Folositi crema cu factor de protectie solara, va rog!” – a scris actorul.

Starul australian  a suportat prima interventie de extirpare a unor celule canceroase, in noiembrie 2013. Hugh  a mers la medic dupa ce un artist in machiaj a observat o mica pata sangerie ceva mai pronuntata pe nasul sau, in timpul filmarilor de la „X-Men: Viitorul este trecut”.

Actorul a marturisit ca sotia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este casatorit din 1996 si cu care are doi copii, l-a incurajat si a insistat ca el sa fie consultat de un medic.

„Deb mi-a spus sa merg la medic, pentru a vedea ce se intampla cu acea pata de pe nasul meu. Baiete, cata dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Va rog, nu fiti delasatori ca mine. Mergeti periodic la control medical. Si, neaparat, folositi crema de protectie solara”, a scris actorul australian intr-un mesaj publicat pe contul sau de Instagram.

CITESTE SI:FOTO: Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar in 2009 a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din „Mizerabilii” (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA si recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top