Connect with us
Imaginea cu Irinel Columbeanu si fiica sa care a cucerit Internetul

Vedete

Imaginea cu Irinel Columbeanu si fiica sa care a cucerit Internetul

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor s-a facut deja mare. Micuta fetita de altadata este astazi o adevarata domnisoara de care tatal ei, celebrul om de afaceri, are grija ca de ochii din cap. Irinel se ocupa singur de fiica sa, pe care o are in custodie dupa divortul suferit de Monica Gabor, modelul cu care era casatorit.

Mama Irinucai locuieste in Statele Unite, unde si-a refacut viata alaturi de afaceristul chinez Mr. Pink. Monica a chemat-o de nenumarate ori pe Irinuca in America, insa, conform presei de scandal, aceasta a refuzat sa plece langa mama ei preferand prezenta tatalui.

SCANDAL in familia GABOR! Surorile Monica si Ramona nu-si mai vorbesc!

Mandate de aducere in instanta pentru Pepe si Anamaria Prodan

Recent, Irinel Columbeanu a postat o fotografie pe Facebook in care apare alaturi de fetita sa. Cei mai multi prieteni au ramas impresionati de legatura care poate fi observata dintr-o banala poza. Multi au spus ca Irinel are suflet de tata, iar altii faceau trimitere inevitabil la Monica Gabor, ex-Columbeanu.

irinel-columbeanu

„O fotografie de suflet – tata si fiica! Sa ramaneti mereu asa! Frumos”, suna unul din mesaje.

„Asa tata, asa fiica! Felicitari, sa ramaneti mereu asa şi D-zeu sa va dea sanatate!”, scrie un alt utilizator Facebook/

O alta persoana a facut referire si la Monica Gabor, care nu poate fi inteleasa pentru alegerea facuta: „Nu conteaza banii, dar o mama nu poate sa lase copilul. Felicitari, sunteti şi mama şi un adevarat parinte!”.

Pana la aceasta ora, fotografia in care omul de afaceri apare alaturi de fiica sa a strans peste 180 de comentarii si 2.700 de like-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top