Connect with us
Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a publicat pe o retea de socializare mai multe imagini XXX cu aceasta!

Vedete

Imagini incendiare cu Mariana Moculescu! Fostul iubit a facut totul public! FOTO

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a publicat mai multe imagini cu aceasta in ipostaze incendiare.

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a publicat mai multe imagini cu aceasta in ipostaze incendiare.

Cristi Marin sustine pe Facebook ca a facut „sex nebun” cu Mariana Moculescu in patul lui Horia Moculescu, atunci cand  acesta era plecat de acasa.

mariana moculescu 2

Mariana Moculescu

loading…


mariana moculescu 3

Mariana Moculescu

„Inca o EXCLUSIVITATE! Si dupa aceasta sedinta FOTO si mai INCENDIARA, am facut sex NEBUN in patul lui Horia Moculescu, cand el era plecat de acasa! Si imi cer scuze public fata de Horia. Era patul mai tare si am ramas cu vanatai cam peste tot! Cu vanatai, dar cu o placere maxima si o amintire de neuitat cu Mariana in dormitor! A fost cea mai tare partida de sex din viata mea! Cu aceste poze, vreau sa scot in evidenta ca Mariana arata foarte bine si este foarte SENZUALA si nicidecum sa o denigrez! Fotograf: Cristi Marin. P.S. M-am impacat cu Mariana acum 5 zile, imediat dupa acele postari din prima sedinta foto! Drept dovada ca nu s-a suparat si am redevenit iar prieteni! P.S. Am promis a doua sedinta foto si promit ca urmeaza si a treia si mai tare!”, a scris Cristi Marin pe Facebook.

loading…


Citeste si:Mihaela Radulescu, goala pusca! Poza care a facut senzatie pe Internet!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top