Connect with us
Iulia Vantur a reactionat la zvonurile aparute in presa, legate de o posibila nunta cu celebrul actor de filme indiene, Salman Khan.

Vedete

Iulia Vantur, marturisiri despre nunta cu Salman Khan

Dupa ce mai multe zvonuri privind o eventuala nunta au aparut in presa, Salman Khan si Iulia Vantur au inceput sa reactioneze.

Primul care a comentat aceste zvonuri a fost actorul indian, care a spus ca va anunta pe Twitter cand se va casatori. „Cand voi vrea sa ma insor, o sa ma insor. Nu e nevoie sa va zic cand ma casatoresc. Cand o sa o fac, voi anunta pe Twitter. Acesta este un lucru care il pastrez pentru mine si pentru fanii mei”, a declarat Salman, conform businessofcinema.com.

Citeste si: Salman Khan, marturisiri despre nunta cu Iulia Vantur

Acum a venit si randul Iuliei Vantur sa comenteze speculatiile privind casatoria sa cu vedeta de filme indiene. Ea a spus ca nu va face acest pas prea curand. „Dragi prieteni, nu am simtit nevoia de a reactiona la zvonurile aparute … Dar acum cred ca ar trebui sa spun in mod clar ca nu am fost niciodata casatorita si nu sunt in nicio graba sa port rochia de mireasa. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!”, a scris Iulia Vantur pe o retea de socializare.

Salman Khan si Iulia Vantur sunt printre cele mai mediatizate cupluri, atat in mass-media din Romania, cat si in cea din India. Actorul este printre cele mai renumite staruri de la Bollywood, fiind considerat si cel mai ravnit burlac din India.

Cei doi ar forma un cuplu de aproximativ patru ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top