Connect with us
Kim Kardashian a postat prima fotografie cu fiul ei Saint West

Vedete

Kim Kardashian a postat prima fotografie cu fiul ei Saint West

Uite cum arata micutul Saint West, fiul lui Kim Kardashian!

Dupa o asteptare indelungata, fanii perechii Kim Kardashian si Kanye West pot vedea in sfarsit fotografii cu cel de-al doilea copil al cuplului. Desi pana acum parintii s-au ferit sa faca publice imagini cu Saint, se pare ca in sfarsit a venit momentul.

Kim Kardashian a postat prima fotografie cu baiatul ei luni dimineata, pe aplicatia sa. Vedeta, care l-a nascut pe Saint in luna decembrie, a postat un text foarte emotionant impreuna cu poza: „Astazi este fost ziua tatalui meu. Stiu ca el nu si-ar fi dorit nimci mai mult in lumea aceasta decat sa isi cunoasca nepotii. Asa ca mi-am dorit sa impart aceasta poza a lui Saint cu voi toti.”

WOW! IATA CUM ARATA CELE MAI FIT CELEBRITATI DE LA HOLLYWOOD! CARE OR FI SECRETELE LOR?

Desi aceasta este prima fotografie clara, in care micutului i se vede fata, Kim a mai postat o poza cu el si sora sa North in luna ianuarie. Totusi, in acea poza fanii nu l-au putut vedea cum se cuvine pe micutul fiu a lui Kim si a lui Kanye.

Stim inca de cand a avut loc casatoria intre ce doi, ca tatal copiilor isi doreste mai multa intimitate cnad vine vorba de Saint si North si nu vrea sa ii expuna foarte mult. Cu toate acestea, North este deja o micuta vedeta, mai ales pentru ca mama ei o imbraca superb, deseori extravagant pentru varsta ei si fanii sunt innebuniti. Oare asa va deveni si Saint?

saint west

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top