Connect with us
MAGDA CIUMAC ii da o lectie de viata DURA lui Tolea. IMAGINI INEDITE

Vedete

MAGDA CIUMAC ii da o lectie de viata DURA lui Tolea. IMAGINI INEDITE

Pe vremea cand era la OTV si dansa pe masa lui Dan Diaconescu, Magda Ciumac a primit numeroase critici. Fosta vedeta a lui DD ii da astazi lectii de viata dure lui Tolea precum si celor care au facut-o mama iresponsabila in toti acesti ani.

Vedeta a fost operata pe cord recent si a iesit cu bine din interventia chirurgicala. A slabit enorm si se bucura de viata dupa ce inima i-a creat nenumarate probleme in ultimii ani, motiv din cauza caruia a luat in proportii. Fosta vedeta OTV le arata tuturor celor care nu au incaput de ea ca este o mama adevarata. Magda posteaza zilnic fotografii cu ea si micutul ei, Sasa, copil pe care l-a facut cu Tolea Ciumac, luptatorul moldovean.

„Un copil il faci din iubire, nu sa tii barbatul langa tine. Femeile puternice…cresc singure copiii! Ca mine…asa”, suna doar unul din mesajele postate in ultima vreme de Magda Ciumac pe Facebook.

Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE SOCANTE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

„Am cel mai tare copil! Nu zic doar ca-i al meu! Dupa 5 ore de cumparaturi si umblat, dupa ce m-a ajutat sa aranjez toate cumparaturile…a facut cea mai buna prajitura. Singur! Blat pufos cu ciocolata alba si a ornat …minunat! Va place? De gustat…nu pot gusta! Dupa operatie…nu am voie! Imi pot doar imagina😂 Te iubesc …pufosul meu!”, a mai scris Magda Ciumac pe Facebook.

Iata mai jos imaginile in care Magda ii demonstreaza lui Tolea ca are grija de copilul lor. Vedeta se arata extrem de fericita in majoritatea postarilor sale de pe Facebook si dovedeste in fiecare moment cat de mult tine la baietelul ei.

Magda-Ciumac-2

Magda-Ciumac-3

magda-ciumac-4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top